Dé site voor hippe moeders

Webredacteur Minime.nl 

Ik ben een echte info-speurneus; schrijf ik over een onderwerp dan duik ik er helemaal in, interview ik deskundigen en leg ik verschillende bronnen naast elkaar om een goed artikel te schrijven. Daarnaast vind ik het superleuk om gekke nieuwtjes te verzamelen en door online shops te struinen op zoek naar de laatste trends.

Minime is er voor de (aanstaande) mama's die goede, betrouwbare informatie zoeken, maar ook lekker willen lachen om gekke video's en de laatste trends op het gebied van babykamers en kinderkamers willen weten. En daar lever ik graag mijn bijdrage aan!

Mijn vrije tijd vul ik met leuke dingen doen zoals shoppen met vriendinnen, naar de film gaan, theatervoorstellingen bezoeken en meedoen aan verschillende 'fun runs' zoals de colorruns en glowruns. Ook besteed ik veel tijd aan mijn website AFlowerInJapan, waar ik over alles schrijf wat met Japan te maken heeft. 

Artikelen door Daisy van Schaijik

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.