Adverteren

BEREIK MEER DAN 260.000 MOM'S PER MAAND!

Wij zijn de partner om jonge gezinnen te bereiken. MiniMe.nl is uitgegroeid tot een ontzettend populaire site met maandelijks meer dan 260.000 bezoekers! Wij zijn trots op onze statistieken. 

INFORMATIE VOOR ADVERTEERDERS

Wij geloven in unieke content. Het liefst gaan we met een adverteerder aan de slag om iets moois te creëren. Zo maken wij unieke artikelen met zelfgemaakte foto's, volledige contentseries die we over een bepaalde periode publiceren en originele video's. Wij geloven dat dit voor een adverteerder het meeste effectief is. We leveren dus graag maatwerk. Vertel ons wat jullie doelstelling is en wij gaan aan de slag met een creatief voorstel!

 

Wij geloven in Storytelling. Wij denken graag creatief mee om een strategische content(serie) neer te zetten, die past bij jullie doelstellingen. Uit ervaring weten we dat een persoonlijke touch werkt! Denk aan het testen van jullie product of het vertellen van een verhaal door middel van foto's. Sarah is de founder van MiniMe.nl, haar fans gebruiken we voor unieke campagnes! Zo heeft zij 21.800 volgers op Instagram.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via: sales@minime.nl of 010-4977999.

GRATIS PROMOTIE VOOR JE PRODUCT OF MERK?

Natuurlijk vinden we het leuk om cadeautjes te ontvangen. We hebben veel trouwe fans en we weten wat het effect is als wij aan deze bezoekers een product of merk presenteren. We geloven in onze site! Je kunt altijd items opsturen, alleen kunnen we van tevoren niet beloven wat we presenteren op social en wat niet. We werken met veel mooie merken samen, daarom kunnen we het niet maken om hier onderscheid in te maken dat de één betaalt en de ander niet. We kunnen ons redactie- en tech-team niet betalen met parfumflesjes, slaapzakjes en knuffelberen.

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.