Dé site voor hippe moeders

Babykamer inrichten is toch een heerlijke klus. Met het voorbereiden van deze kamer bent je al écht bezig met de komst van jullie baby. Alleen is een babykamer inrichten best nog wel een uitdaging. 

Zoeken jullie inspiratie voor een babykamer? Dan ben je hier goed. Hier vind je voorbeelden & foto's van babykamers. De één wilt een steriele witte kamer, andere stellen kiezen weer voor een hippe kamer vol met kleuren.

We proberen voor elke stijl en smaak inspiratie te bieden. Ook kun je inspiratie vinden voor toffe decoratie. Wat is is leuk om aan de meur te hangen van de babykamer? Wat zijn originele optie's voor de wieg? Wij zoeken het uit.

Ben je erg handig? Dan kun je hier ook eigen DIY projecten vinden zodat je zelf aan de slag kunt voor de babykamer. Meteen een leuk project voor je zwangerschapsverlof. Veel succes met het zoeken naar een fantastische babykamer.

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen 

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.