Dé site voor hippe moeders

Geboortekaartjes sturen is een oud gebruik, maar nog steeds zo leuk! Als trotse kersverse ouders vertel je zo dat jullie baby is geboren. 

Hoewel je vroeger gewoon uit een paar soorten kaarten kon kiezen, is de keuze nu reuze. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Je kunt van het geboortekaartje écht iets origineels maken. Er zijn veel partijen online die voorbeeldkaarten hebben of een mogelijkheid dat je de geboortekaart helemaal zelf samenstelt. Ook tof is om te kiezen voor een grafisch ontwerper die voor jullie een uniek ontwerp maakt. Er is zó veel mogelijk: of je nu gaat voor een video, een zelf gemaakt fotokaartje of kiest voor een traditionele geboortekaart. 

Hier kun je lezen wat je op een geboortekaartje moet zetten, in welke week van je zwangerschap je hiermee aan de slag kunt gaan en je vindt hier leuke inspiratie die helpt bij het uitkiezen van een kaart!

TIP! 20% Korting op je geboortekaartjes

Met de code MINIME20 krijg je bij COTTON BIRD maar liefst 20% korting op de gehéle geboortecollectie, van geboortekaartjes tot posters. Check snel de prachtige, gevarieerde en originele collecties & ontwerpen op hun website!

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen