Dé site voor hippe moeders

Geboortekaartjes sturen is een oud gebruik, maar nog steeds zo leuk! Als trotse kersverse ouders vertel je zo dat jullie baby is geboren. 

Hoewel je vroeger gewoon uit een paar soorten kaarten kon kiezen, is de keuze nu reuze. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Je kunt van het geboortekaartje écht iets origineels maken. Er zijn veel partijen online die voorbeeldkaarten hebben of een mogelijkheid dat je de geboortekaart helemaal zelf samenstelt. Ook tof is om te kiezen voor een grafisch ontwerper die voor jullie een uniek ontwerp maakt. Er is zó veel mogelijk: of je nu gaat voor een video, een zelf gemaakt fotokaartje of kiest voor een traditionele geboortekaart. 

Hier kun je lezen wat je op een geboortekaartje moet zetten, in welke week van je zwangerschap je hiermee aan de slag kunt gaan en je vindt hier leuke inspiratie die helpt bij het uitkiezen van een kaart!

Leuke shops

Nog meer leuke shops 

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen 

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.