Geboortekaartjes van hout: dé trend van nu!

Geboortekaartjes van hout: dé trend van nu!

Wil je iets anders dan een standaard papieren geboortekaartje? Dan is een houten geboortekaartje misschien iets voor jou!

Geboortekaartjes van hout zijn superleuk en worden steeds populairder. Logisch, want ze maken echt indruk als ze bij je familie en vrienden op de mat vallen! Overweeg jij een houten geboortekaartje voor je soon to be born baby en zoek jij inspiratie? Lees dan snel verder!

Geboortekaartjes hoeven helemaal niet perse van papier gemaakt te worden. Andere materialen worden steeds bekender en ook populairder! Houten geboortekaartjes zijn dit jaar bijvoorbeeld echt een grote trend. Ze zijn net als papieren geboortekaartjes heel erg veelzijdig; je kunt er alle kanten mee op en het zo gek maken als je zelf wilt!

geboortekaartjes van hout

LEES OOK: 11x Trends geboortekaartjes 2021 - heel veel inspiratie!

Materialen combineren met hout

Je kunt ervoor kiezen om het minimalistisch te houden door alleen het papier dat meestal gekozen wordt voor geboortekaartjes, te vervangen door hout. Daar kun je dan iets moois in laten graveren of er een afbeelding op laten drukken. 

Een andere optie is om echt iets unieks te laten maken, door bijvoorbeeld de naam van het kindje in hout te laten uitsnijden of te kiezen voor een mooie houten vorm, zoals een wolk, hartje of silhouet van een dier. Combineer ze met andere materialen zoals vilt of leer en je hebt echt een heel stijlvol en bijzonder geboortekaartje!

geboortekaartje van hout met leer

 

Geboortekaartje van hout met foto

Geboortekaartje van hout met acrylaat

Geboortekaartje van hout met vilt

Geboortekaartje van hout met silhouet dieren

Isabel Van Der Boog

Door

03 mei 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.