Gespot! Prachtige geboortekaartjes met folie

Gespot! Prachtige geboortekaartjes met folie

Een hele mooie trend op het gebied van geboortekaartjes is folie. Zo geef jij je kaartje extra shine met goud-, zilver-, roségoud- of koperfolie!

Een geboortekaartje met echte folie is een trend die ik echt te gek vind. Vooral als de goud-, zilver-, rosé- of koperfolie subtiel wordt toegepast in het lettertype of een klein detail. Love it! Wil jij ook een geboortekaartje met folie? Ik geef je graag wat toffe inspiratie!

Geboortekaartjes hebben tegenwoordig een andere functie dan vroeger. Kondigde je daar voorheen de komst van je newborn mee aan, weet nu iedereen dat al heel snel na de bevalling via WhatsApp of social media. Toch vond ik het geboortekaartje van mijn (nu peuter) Mila nog een heel leuke manier om (nog een keer) te vertellen dat ze geboren was. Ook fungeert het geboortekaartje vaak als uitnodiging om op kraambezoek te komen. Daarbij is het ook een bijzonder aandenken voor later!

Geboortekaartje met folie

Persoonlijk en uniek geboortekaartje

Het leuke aan geboortekaartjes vind ik ook dat ze heel persoonlijk zijn. Je kunt er alle kanten mee op en ze helemaal aanpassen naar jouw wensen. Gebruik je knallende kleuren, hou je het strak en simpel, zet je er een foto van je newborn op, welk lettertype kies je, etc. Dat maakt elk geboortekaartje uniek!

Geboortekaartjestrend: foliedruk

Wat we steeds vaker zien, zijn geboortekaartjes met folie in goud, zilver, rosé of koper. Met folie kun je gave accenten aanbrengen op je geboortekaartje, wat je kaartje een hele chique of juist speelse touch geeft.

Geboortekaartjes met folie bestellen

We hebben de geboortekaartjes met folie onder andere gespot bij Hierbenik.nl! Daar kun je zelf kiezen welk onderdeel van je geboortekaartje je wil laten glanzen met folie: de naam, wat kleine accenten en/of een illustratie bijvoorbeeld. Dat levert echt prachtige ontwerpen op!

Je kunt bij Hierbenik.nl kiezen uit hun uitgebreide collectie designs, die je zelf naar wens kunt aanpassen. Er zit vast iets voor je bij! Ook kun je from scratch helemaal zelf een geboortekaartje met folie ontwerpen met de online kaartenmaker.

Folie kun je toepassen op zowel de voor-, achter- als binnenzijde van je kaartje. Ook zijn er verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Neem voor alle mogelijkheden snel een kijkje op hun website en de online kaartenmaker!

Voorbeelden geboortekaartjes met folie

Lijkt een geboortekaartje met folie jou wel wat? Snappen we! Hieronder vind je een aantal voorbeelden waarmee je inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen unieke, persoonlijke kaartje!

Roze geboortekaartje met folie

Roze geboortekaartje met folie

Groen geboortekaartje met folie

Twee geboortekaartjes met folie

Je ontwerpt de geboortekaartjes met folie op de website van Hierbenik.nl >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hierbenik.nl.

Marieke van Boven

Door

11 augustus 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.