De leukste shops

Winkelen met kinderen of voor je kinderen is geen eenvoudige opgave, zeker als je de leukste winkels of webshops zoekt en niet weet waar je moet zijn. Daarom hebben we de leukste winkels per stad en categorie voor je op een rij gezet. Liever online shoppen? Je kunt in deze bedrijvengids ook gemakkelijk de leukste webshops vinden! In deze categorie vind je o.a. speelgoedwinkels, kinderkledingwinkels, shops voor geboortekaartjes en winkels voor positiekleding.

Heb je (of ken je) een leuke (web)winkel die je met andere mama's wilt delen? Ontvang eeuwige roem en stuur een mailtje!

De beste professionals

Ben je op zoek naar een professional die jou kan begeleiden voor, tijdens en na je zwangerschap? Denk aan verloskundigen, kraamzorg of een doula? Of zoek je misschien een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in geboortefotografie, newborn-fotoshoots of gezinsfotografie? Misschien ben je op zoek naar de beste basisschool of het leukste kinderdagverblijf in jouw omgeving? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres! 

Winkels & Restaurants
Vind hier de leukste adresjes in jouw stad!

Gespot

Wat is hot & happening

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.