Gespot! Kixx: fashion voor unieke kids met hun eigen stijl!

Gespot! Kixx: fashion voor unieke kids met hun eigen stijl!

Hoe leuk is het om als kind je eigen stijl te ontdekken op het gebied van kleding? Elk kind is uniek en dus is er bij Kixx fashion voor iedereen! Bekijk snel de toffe nieuwe collecties.

Ieder kind is uniek. Elk kind is anders en heeft andere wensen, óók op het gebied van kleding. Hoe leuk is het om als kind je eigen stijl te vinden? Het is een ware ontdekkingsreis! Bij Kixx is élk kind aan het juiste adres: er is kidsfashion voor iedereen. Check snel de geweldige nieuwe collecties!

Het ene moment ben je lief, het volgende moment stoer en eigenwijs. Ook als kind is je kleding een goede reflectie van jouw persoonlijkheid, stijl en mood van de dag. De website Kixx Online heeft een gróót aanbod van de mooiste kinderkledingmerken en helpt kids (en hun ouders) om hun favoriete kledingstijl te ontdekken.

meisje in spijkerjumpsuit

meisje speelt in zand

Unieke kids in hun eigen stijl

Kixx gelooft erin dat je je beter voelt in een outfit die bij je past. Want juist in de kidsfashion business weten ze: ieder kind is bijzonder op zijn of haar eigen wijze. En ieder kind verdient het om te kunnen laten zien wie hij of zij is, met alles wat hem of haar uniek maakt! En dat is precies wat ze in de campagne voor het nieuwe seizoen laten zien: unieke kids én hun eigen stijl. We love it!

Op de website van Kixx vind je te gekke kinderkledingmerken, in allerlei prijsklassen. Daarom zit er ongetwijfeld iets voor jouw kindje bij! Ook is er een aparte categorie met duurzame kleding; heel fijn om de collecties daarop te kunnen filteren.

peuter en kleuter hand in hand in mooie kinderkleding

Elke bestelling een kadootje

Kixx heeft persoonlijke service heel hoog in het vaandel staan en wil daarmee echt het verschil maken. Elke bestelling wordt gezien als een kadootje en dus met de grootst mogelijke zorg verwerkt. En vind je het lastig kiezen of heb je vragen over bepaalde items? Dan is er een betrokken customer service-team dat elke dag voor je klaarstaat, van persoonlijk stylingadvies tot hulp bij het afronden van je bestelling.

Doe inspiratie op met deze mooie foto’s van de nieuwste collecties. Krijg jij ook gelijk zin om een nieuwe (voorjaars)garderobe te shoppen voor je kids? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Kixx Online!

jongen en meisje in toffe kinderkleding

jongen en twee meisjes in coole kinderkleding 

jongen en meisje in hippe kleding

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kixx.

Marieke van Boven

Door

13 april 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.