Gespot! De mooiste luiertaarten van JOONE Paris

Gespot! De mooiste luiertaarten van JOONE Paris

Wil jij een luiertaart cadeau doen aan een mom-to-be of kersverse moeder? Wij spotten de mooiste luiertaarten bij JOONE Paris!

Een luiertaart is een veel gegeven cadeau als er iemand zwanger is of een kindje heeft gekregen. Een new mom kan immers nooit genoeg luiers hebben in die eerste maanden! Wil je een echt stijlvolle luiertaart geven? Wij spotten deze héle mooie exemplaren bij JOONE Paris!

Als kersverse moeder heb je van één ding in ieder geval een flinke voorraad nodig: luiers. Je kunt er niet genoeg hebben! Daarom is een luiertaart een heel leuk en handig kraamcadeau! Wij zijn fan van de chique luiertaarten van JOONE Paris.

Baby in luier staat rechtop

Wat is een luiertaart?

De naam ‘luiertaart’ zegt het eigenlijk al: het is echt een taart van luiers. Een pakket met tientallen (newborn)luiers wordt in verschillende lagen opgebouwd in de vorm van een taart, vandaar de naam. Vaak wordt deze versierd met linten, knuffels en andere leuke hebbedingetjes voor pasgeboren baby’s. Een luiertaart wordt meestal als kraamcadeau gegeven of bij een babyshower. Je kunt ze kant-en-klaar kopen of zelf maken.

Luiertaart van JOONE Paris

Wanneer je bij JOONE Paris een luiertaart bestelt, krijg je alle benodigdheden in één keer thuisgestuurd. Wel zo handig, want zo hoef je niet zelf de losse materialen bij elkaar te zoeken. Je kunt direct aan de slag!

De chique, originele luiertaarten van JOONE Paris zijn verkrijgbaar in vijf van hun kenmerkende schattige printjes, elk in twee verschillende maten. In het pakket vind je alles wat je nodig hebt om zo'n stijlvolle luiertaart te maken. Natuurlijk de luiers, maar ook een voetstuk, een zelfklevende buis om alle luiers aan vast te plakken zodat ze goed blijven zitten, elastiekjes én mooi lint om de luiertaart helemaal af te maken.

Uiteraard wordt de luiertaart geleverd met een duidelijke, eenvoudige handleiding en is er ook een montagevideo beschikbaar. Zo wordt jouw luiertaart sowieso een groot succes!

LEES OOK: Luier verschonen - zo doe je dat!

Gezonde luiers van JOONE Paris

Door de mom-to-be of kersverse moeder een luiertaart van JOONE Paris te geven, kun je haar gelijk kennis laten maken met de gezonde luiers van dit mooie merk. Je baby heeft zo’n 22 tot 24 uur per dag een luier om die in contact staat met het tere babyhuidje. Het is daarom slim om luiers te kiezen zonder schadelijke producten, parfums, lotions en hormoonontregelaars. 

JOONE Paris heeft al deze kenmerken hoog in het vaandel staan. Deze gezonde luiers worden in Frankrijk gemaakt en bedrukt met niet-giftige inkt op waterbasis. Je kunt een maandabonnement op de JOONE-luiers afsluiten dat 100% flexibel is en waar je nooit aan vast zit. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit zonder luiers zit, want ze worden automatisch bij je thuisbezorgd! Iedere maand kun je de maat, designs en leveringsfrequentie kiezen, zo vaak als je wil. Opzeggen kan op ieder moment, zonder extra kosten.

Je bestelt de luiertaarten van JOONE Paris op hun website >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JOONE Paris.

Marieke van Boven

Door

25 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.