Gespot! Toffe geboorteborden voor in de tuin

Gespot! Toffe geboorteborden voor in de tuin

Hoe maak je de geboorte van je kindje op een leuke, originele manier bekend aan de buurt? Wij spotten deze toffe geboorteborden voor in de (voor)tuin!

Iedereen kent ze wel als er een kindje geboren is: de traditionele ooievaars aan het raam of in de tuin. Wil je een hippere variant of liever een heel andere afbeelding om de komst van je baby aan te kondigen? Wij stuitten op deze te gekke geboorteborden voor in de tuin! En er is héél veel keus...

De geboorte van je baby maak je aan familie en vrienden meestal vrij snel bekend met een telefoontje of appje. Maar het is ook leuk om je buren te laten weten dat je kindje er is! Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar deze geweldige geboorteborden vind ik toch wel echt heel tof!

Inhoud 

Geboortebord voor in de tuin met dieren

Geboortebord in de tuin

Geboorteborden voor in de tuin worden steeds populairder in Nederland. Logisch, want er is voor ieder wel wat wils: stoer, lief, klassiek of liever modern. Er zijn geboorteborden met dieren, maar bijvoorbeeld ook met regenbogen, auto’s, wegwijzerpijlen en silhouetten van jongetjes en meisjes. Ook de traditionele ooievaar is nog altijd populair, die je in verschillende designs kunt bestellen. Een geboortebord in de tuin is een hele originele manier om de komst van je kindje aan te kondigen!

Geboortebord voor in de tuin kopen

Ik spotte deze leuke geboorteborden voor in de tuin. Op deze site vind je een grote, verrassende collectie aan geboorteborden, waar regelmatig nieuwe designs en kleuren aan worden toegevoegd. Er wordt samengewerkt met professionele ontwerpers en kunstenaars met ieder een eigen stijl én ze volgen de laatste babytrends. Je kunt een geboortebord helemaal naar eigen wens samenstellen qua tekst of een kleur(combinatie).

Materiaal geboorteborden

De geboorteborden worden op stevig Dibond- of Forex-materiaal geprint. Dit materiaal is heel geschikt voor buitengebruik, waardoor ze alle jaargetijden in de tuin kunnen staan, zonder kwaliteits- of kleurverlies. De kleuren springen eruit en blijven ook in direct zonlicht lang goed!

Zet een geboortebord in de voortuin of bij de voordeur en iedereen zal weten dat er bij jullie een kersvers gezinslid is geboren!

Geboortebord met ooievaar

 

Isabel Van Der Boog

Door

31 oktober 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.