Gespot! Learning tower voor nieuwsgierige & behulpzame kids

Gespot! Learning tower voor nieuwsgierige & behulpzame kids

Een learning tower is de ideale oplossing om kinderen bij de dagelijkse bezigheden in huis te betrekken. Wij vertellen je er alles over!

Heb je weleens van een learning tower of helper tower gehoord? Misschien zegt het je niet direct iets, maar als je een foto ziet van dit mega handige en slimme product, denk je vast: jaaaaa! Ik kwam dit online tegen en was meteen enthousiast: wat een cool ding. Ik vertel je alles over learning towers én waar je ze kunt kopen!

Eén van de eigenschappen die bijna álle peuters en kleuters vroeg of laat krijgen, is dat ze papa en mama graag helpen. Sterker nog: ze willen alles het liefst zélf doen. Een boterham smeren, zelf drinken inschenken, de vaatwasser uitruimen, was ophangen en misschien wel het meest interessante: eten koken.

kinderen op learning tower schenken melk in

Wat is een learning tower?

Een learning tower is de ideale oplossing voor als je kindje te zwaar wordt om constant te tillen en het niet veilig is om hem even op het aanrecht te zetten. Deze stevige leer- en klimtoren zorgt ervoor dat je kindje veilig en zelfstandig kan helpen en ontdekken. Kids kunnen makkelijk zelf in de learning tower klimmen en door de horizontale balken vallen ze er niet zomaar uit.

Deze tool is niet alleen erg handig voor in de keuken, maar ook in de badkamer tijdens het tandenpoetsen of als je nieuwsgierige dreumes, peuter of kleuter naar buiten wil kijken. De learning tower geeft jonge kinderen zelfvertrouwen en leert ze grenzen te verkennen.

kinderen op learning towers in keuken

Van learning tower naar tafel en stoel

De Step ‘n Sit learning towers van Ette Tete zijn licht en daardoor makkelijk verplaatsbaar. Ze nemen bovendien niet veel ruimte in beslag, waardoor je ‘m ook even weg kunt zetten in bijvoorbeeld de trap- of voorraadkast. Daarnaast is de toren ook nog eens duurzaam en heel stabiel. Het leuke is dat je de Step ‘n Sit learning tower van Ette Tete kunt ombouwen naar een tafel met stoel. Lekker multifunctioneel dus!

Een learning tower is een echte must-have en een fantastisch kado voor op het verlanglijstje voor verjaardagen, Sinterklaas of Kerst. Nooit meer gedoe als je samen koekjes gaat bakken... Whoehoeee!

Je shopt deze mooie en handige learning towers bij Ette Tete >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ette Tete.

Savannah Schreuter

Door

12 augustus 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.