Gespot! Learning tower voor nieuwsgierige & behulpzame kids

Een learning tower is de ideale oplossing om kinderen bij de dagelijkse bezigheden in huis te betrekken. Wij vertellen je er alles over!

Heb je weleens van een learning tower gehoord? Misschien zegt het je niet direct iets, maar als je een foto ziet van dit mega handige en slimme product, denk je vast: jaaaaa! Ik kwam dit tegen op Instagram en was meteen enthousiast: wat een cool ding. Ik vertel je alles over learning towers én waar je ze kunt kopen!

Mijn Mila wordt alweer bijna 2 jaar (STOP DE TIJD!) en krijgt duidelijk een eigen karakter. Eén van de peutereigenschappen die ze meer en meer ontwikkelt, is dat ze papa en mama graag helpt. Sterker nog: ze wil alles het liefst zélf doen. ‘Mila doen!’ is momenteel haar levensmotto en dat zet ze op elk moment van de dag in: bij het fruit in haar bakje doen voor het ontbijt, melk inschenken, vaatwasser uitruimen, was ophangen én als mama gaat koken.

Wat is een learning tower?

Nu wordt Mila naast ouder ook een stuk zwaarder, dus kan ik haar niet de hele tijd meer tillen. Haar op het aanrecht zetten gaat natuurlijk ook niet als ik met potten en pannen in de weer ga. Vaak zet ik haar dan in de Tripp Trapp-kinderstoel bij het aanrecht, maar dan kan mevrouw niet genoeg zien en jengelt ze alsnog: ‘Mama dragen!’ Een learning tower is voor dit soort situaties de ideale oplossing.

Learning tower in de keuken of badkamer

Deze stevige leer- en klimtoren zorgt ervoor dat je kindje veilig en zelfstandig kan helpen en ontdekken. Kids kunnen makkelijk zelf in de learning tower klimmen en door de horizontale balken vallen ze er niet zomaar uit. Deze tool is niet alleen erg handig voor in de keuken, maar ook in de badkamer tijdens het tandenpoetsen of als je nieuwsgierige dreumes of peuter naar buiten wil kijken. De learning tower geeft jonge kinderen zelfvertrouwen en leert ze grenzen te verkennen. 

Van learning tower naar tafel en stoel

De diverse learning towers die wij bij Kidsdeco.nl vonden zijn licht en daardoor makkelijk verplaatsbaar. Ze nemen bovendien niet veel ruimte in beslag, waardoor je ‘m ook even weg kunt zetten in bijvoorbeeld de trap- of voorraadkast. Daarnaast is de toren ook nog eens duurzaam en heel stabiel. Het leuke is dat je sommige learning towers kunt ombouwen naar een tafel met stoel (de Step 'n Sit-variant). Lekker multifunctioneel dus!

Een learning tower gaat hier op het verlanglijstje van Mila voor haar verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Kunnen we daarna eindelijk voor het eerst samen koekjes bakken... Whoehoeee!

Je shopt de learning towers exclusief bij Kidsdeco.nl >>

Door

15 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 2 reacties geplaatst.

5 maanden geleden

Hier in huis is het ook een regelrechte hit! Onze kleine wil graag overal bij zijn en alles zien, hij hing de hele tijd aan mijn been tijdens het koken en koken met de kleine op je arm is echt niet fijn (en veilig) en hij staat nu tegenover me aan het kookeiland met zijn snijplank en speelgroente mee te koken, heel gezellig! Ook 's morgens als ik even thee wil zetten en hij nog niet wil spelen en voorheen heel verdrietig op de grond werd gezet staat hij nu gezellig mee te kijken. Wij hebben overigens ook met de IKEA-Hack van pinterest (opstapje Bekvam + krukje Oddvar) zelf een learning tower gemaakt en die gepersonaliseerd.

5 maanden geleden

Te gek!! Wij hebben er eentje (laten maken) van een houten Ikea opstapje/trapje met twee treden. Daaromheen is een soortgelijk hekwerkje gemaakt als zit op deze learning tower. Het hekwerk is verstevigd binnenin het hout met metalen pinnen.
Een regelrechte hit hier in huis en onmisbaar!!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.