Dé site voor hippe moeders

Positiekleding die naam klinkt al fout. Zwangerschapsmode klinkt eigenlijk beter. Als je zwanger bent wil je gewoon nog wel jezelf blijven. Je kleding ga je op een gegeven moment niet meer passen. Maar om als zwangere nu in (ouderwetse) tenten te gaan lopen is helemaal niet nodig.

Zwanger zijn hoeft niet te betekenen dat je er anders uit hoeft te zien, dan dat je er "normaal" uit ziet. Wij weten dat het belangrijk is dat je nog steeds leuk en fashionable eruit ziet. Je bent daarnaast 9 maanden zwanger, een behoorlijke tijd, investeer daarom in de juiste basics. Lastig om positiekleding te vinden?

Geen paniek wij vinden de hipste positiekleding zodat je mooi zwanger kunt zijn. En je in leuke zwangerschapsmode voor de dag kunt komen. Bekijk hier inspiratie en leuke shoptips. Shopse!

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen 

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.