Zwanger in de herfst en winter: wat trek ik aan?

Zwanger in de herfst en winter: wat trek ik aan?

Hoe kom je op koude dagen nog een beetje hip voor de dag als je zwanger bent? Leuke winterse outfitinspiratie voor zwangere hippe mama's to be!

Nu ik 30 weken zwanger ben en het een stuk frisser is buiten, vind ik het elke ochtend weer super lastig om mijzelf een beetje leuk aan te kleden. Daarom ging ik gauw op zoek naar leuke zwangerschapsoutfitinspiratie voor koude dagen!

Ik checkte de preggo looks van een paar leuke fashionbloggers en Instagram moms die hoogzwanger de koude maanden doorgingen voor de nodige inspiratie. Hoe tof zijn deze looks voor de herfst! Zo kan ik absoluut zwanger de herfst in gaan en er ook nog een beetje hip uitzien!

Welke basics moet je zeker in je kast hebben als je deze herfst zwanger bent. 

Door een paar goede basics aan te schaffen, kun je eindeloos combineren. Of het nu een hele koude winter wordt of een warme herfst. Je hebt dan genoeg items om stralend zwanger te zijn!

  1. Zwangerschaps jurk (met bloemenprint)
  2. Een heerlijke jeans
  3. Een jasje of blazer die je ook echt dicht kunt doen
  4. Een sweatshirt waarmee je op de bank kunt hangen, maar ook boodschappen in kunt doen
  5. Een fijne basic top waar je de hele winter en of herfst plezier van hebt!

 

Waar past die zwangere buik nog in?

Helemaal geïnspireerd ging ik op zoek naar wat leuke items. Een groot pluspunt: een hoop van deze vondsten deed ik in gewone winkels en bij de normale collecties, dus niet persé in de zwangerschapscategorie zelf. Fijn, want zo kun je het straks na de bevalling ook nog mooi aan! Zelf merk ik dat ik het nu namelijk een beetje zonde begin te vinden om voor die laatste 10 weken nog speciaal iets te kopen. Maar in deze items past met gemak een dikke zwangere buik, yay! 

Ik ben vooral verliefd op de overslagtrui naast dat mijn buik hier echt nog príma inpast (de trui is ook lekker lang), is deze door het overslagmodel ook heel handig als je borstvoeding wilt geven! 

zwangerschapsoutfits shoppen!

Nog niet gevonden wat je zocht? Nog meer écht leuke zwangerschapsoutfits vind je hier!

 Bestel bij de Bijenkorf                                  

Rosanne Buitendijk

Door

15 juni 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.