Afgekeken van fashionbloggers: 5 te gekke zwangerschapsoutfits

Afgekeken van fashionbloggers: 5 te gekke zwangerschapsoutfits

Omdat jezelf een leuke outfit aantrekken lastig zat is als je zwanger bent, voorzien we je graag van fijne inspiratie. Afgekeken van zwangere fashionbloggers: 5 toffe zwangerschapslooks en 7 kledingmusthaves!

Yep, we know the struggle. Het vinden van leuke zwangerschapskleding is soms een echte crime! Zeker de laatste maanden, waarin je buik flink gegroeid is en je niet meer wegkomt met een maatje groter, is het dé vraag die je elke ochtend bezig houdt. Wat trek ik aan?! Daarom helpen we je graag met wat fijne outfitinspiratie. Kijk het af van de pro's en sla je slag. Maternity style we love! 

Little Blonde Book

My Showroom Blog

Itsy bitsy indulgences

Basic zwangerschapskleding

Wat opvalt, is dat de meeste looks behoorlijk basic zijn. Kleuren die je eindeloos met elkaar kan combineren zijn zwart, grijs, navy en wit. Zorg daarbij voor een mooi accent, bijvoorbeeld geel, camel of zachtroze. Niet elke broek en top zal nog passen, maar met schoenen en openvallende jasjes kun je wel 9 maanden lang alle kanten op. Enne, over the knee laarzen zijn zoals je ziet ook een echte outfit upgrader!

7 Zwangerschapsmode musthaves 

Zwangerschapsbroek

Het begint met een fijne zwangerschapsbroek, bijvoorbeeld een van deze uit de collectie van Zalando. We zagen daar een hoop fijne exemplaren. Wist je dat Zalando ook een eigen maternity lijn heeft? Leuk, daar kom je weer eens andere items tegen dan bij H&M en de standaardmerken. Het is ook echt een aanrader om eens bij Asos te kijken. Daar vind je namelijk echt toffe en heel betaalbare items. En nee, het is geen gedoe met verzendkosten of retouren. 

Eyecatcher: de tuinbroek

Natuurlijk wil je ook een leuke eyecatcher in de kant. Wat dacht je van deze tuinbroek van Jojo Maman Bébé via Zalando

Stoere leatherlook legging

Geeft elke outfit wat meer sjeu! Een basic shirt met vest ziet er ineens lang niet zo casual meer uit. Een echte musthave! Wij zagen deze bijvoorbeeld bij Asos maar ook bij Mamalicious

Streepjesblouse

Leuk voor op de leatherlook legging of gecoate zwangerschapsjeans, deze lange gestreepte blouse van Zalando.

Sweater

Het was nog best een zoektocht om nog een leuke niet-tuttige, niet-gestreepte (we hebben immers al een streepjesblouse, dat zou te makkelijk zijn) en een niet ál te casual trui of shirt te vinden. Deze mintgroene sweater van Love2Wait kwam wel door onze strenge selectie. Door de handige voedingsfunctie ook nog handig wanneer je bevallen bent!

Zwangerschapsjurk

Een mooie aansluitende jurk waarin je buik mooi uitkomt wordt for sure je lievelingsitem in je zwangerschapsgarderobe. Bij Asos zagen we de mooiste en meest betaalbare. 

Ideale jas voor zwangere buik

Op deze jas van Asos werden we onmiddelijk verliefd. Maar is het echt een zwangerschapsjas? Welnee! Deze kun je ook nog makkelijk aan na de bevalling. Het is gewoon een prachtige, openvallende jas. Ideaal voor een bolle toeter, maar ook onwijs leuk met een (soort van) platte buik. Hoppakee, in 't het mandje. 

Zwanger outfitinspiratie

Nog meer outfitinspiratie? In onze shopgids vind je een paar leuke shops. En ook bij bol.com vind je tegenwoordig ook veel zwangerschapskleding van verschillende merken zoals Noppies, Supermom en Miss Etam (soms zit daar echt een topper tussen, neem dus zeker eens een kijkje!).  

Rosanne Buitendijk

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.