Zwangerschapskleding frustraties

Zwangerschapskleding frustraties

Zwangerschapskleding shoppen, ik vind het een uitdaging. Hele avonden heb ik het hele internet afgestruind op zoek naar leuke zwangerschaps musthaves. Pfff!

Zo, ik ben weer boven water. Wat ik doen was? Ik was 'even' op zoek naar wat zwangerschapskleren. Maar man, wat een tijdrovende zoektocht is dat! Herken jij deze zwangerschapskleding frustraties?

Stomme teksten en kinderachtige printjes

Ik ben geen 15 meer, halloooo... ik word moeder! Kan dat please ook met shirts zónder mierzoete hartjes, vlindertjes en teksten als 'made with love & passion'?! (Ja, die kwam ik serieus tegen. Wie wil er daar nou mee op zijn buik rondlopen?) 

Ouwelijke 60+ prints

Aan de andere kant heb je ook héél veel prints en pasvormen die geknipt zijn voor mijn 60+ buurvrouw. Ik sla weer over.

Pyjama lookalike

Of het ziet er uit als een pyjama!

Zoeken naar een speld in de hooiberg

Ik ben héél blij met shops zoals Zalando en de functie dat je items die je leuk vindt kunt opslaan. Want die site heeft zo'n uitgebreid aanbod dat het vinden van pareltjes is als zoeken naar een speld in de hooiberg. Fijn, die ruime keuze, maar dat betekent ook dat je alle hartjes, vlindertjes, teksten en 60+ items voorbij ziet komen.  

Drie avonden speuren en de buit is...

Eén broek en twee tops. En dat terwijl je toch echt iets meer nodig hebt - of je moet dagelijks de wasmachine aan gaan zetten. Had ik al gezegd hoe tijdrovend het is om een paar echt leuke items in jouw maat te vinden?

Oja, héél leuk die jumpsuit! Maar 90 euro voor een pakje waar ik nog maar 4 maanden plezier van heb?

Zie je eindelijk iets leuks, dan moet je wel je portemonnee trekken. Maar hey, je moet er iets voor over hebben...

Streepjes streepjes streepjes

Of het is weer een top of jurkje met streepjes. Waar je er al 12 van hebt. 

Het zwangerschapsbroeken issue

Je eigen broeken pas je niet meer, maar voor zwangerschapsbroeken met zo'n band is je buik eigenlijk nog net te klein. Maar ja, zwangerschapsbroeken zijn ook best een investering, dus wil je daar gebruik van maken ook! Je kunt kiezen: of die band lekker laten lubberen, of zo onzichtbaar mogelijk omslaan. 

Kan ik dit in de zomer én winter dragen?

Ik ben eind november uitgerekend, dus ik wil items die ik straks goed op koude dagen kan dragen... maar aangezien mijn buik nu al lekker groeit, wil ik er nu -hartje zomer!- ook profijt van hebben. En da's soms best lastig.

Je neemt je voor om deze 9 maanden dikke vette indruk te maken met jouw looks

Jij zal me toch een jaloersmakende hot mama to be zijn! Tot je toch maar zwicht voor de elastische basics en comfortabele leggings, want ja...dat is gewoon veel makkelijker. 

En denk je nu: nou, nou, niet zo negatief.. Blame the hormones, haha. Het is mij gelukkig wel gelukt om een paar leuke items te vinden waar ik deze zwangerschap even mee vooruit kan. Een blog met shopinspiratie volgt snel!

Ook interessant! 

Wat heb je wanneer nodig qua zwangerschapskleding?

zwangerschapsoutfits shoppen!

Intussen kun jij hier misschien al écht leuke zwangerschapsoutfits vinden! Tip: er is nu heel veel in de sale, yes!

 Bestel bij de Bijenkorf                                   Bestel bij Zalando

Rosanne Buitendijk

Door

21 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.