Shopinspiratie: écht leuke zwangerschapskleding

Shopinspiratie: écht leuke zwangerschapskleding

Mijn zoektocht naar écht leuke zwangerschapskleding duurde lang, maar het is gelukt! Mijn leukste vondsten deel ik graag met je. Zwangerschapskleding shopinspiratie kun je altijd wel gebruiken toch?

Ik schreef al eerder over hoe de zoektocht naar leuke zwangerschapskleding me frustreerde. Want er is echt wel veel te krijgen, maar van héél véél items word je echt niet blij. Dus zie er maar eens iets leuks uit te vissen... Mij is het gelukt en omdat een beetje outfitinspiratie nooit weg is, deel ik mijn leukste vondsten! 

Lees ook: herken jij deze zwangerschapskleding frustraties?

Leuke zwangerschapsbroeken

Zwangerschapsbroeken moet je zo slim mogelijk shoppen... als je tenminste zoals ik niet van plan bent om er zes aan te schaffen en heel veel geld aan te besteden. Daarom is het extra belangrijk dat je erop let dat je de broek kunt combineren met zoveel mogelijk shirts en dat 'ie voor meerdere seizoenen geschikt is. Een zwangerschapsbroek heb je vaak al aan vanaf een week of 12, waardoor je hem bijvoorbeeld én in de zomer én in de gure herfst wil dragen.

Tip!

Kijk welke broeken je voor je zwangerschap het meeste droeg en probeer soortgelijke zwangerschapsbroeken te vinden. Zo weet je zeker dat het je wel lukt om combinaties te maken! 


Zachtroze top New Look Maternity via Zalando - lichtgrijze jeans van Esprit

Witte top met kant Only via Zalando - zwangerschapsjeans Gebe via Asos, slippers via Asos.


Groene top via Zalando, spijkerblouse via Zalando, donkere jeans van Queen Mum via de Bijenkorf

Zwangerschapsjurkjes

O yes, in een jurkje komt je buik nóg mooier uit! Enne, je hoeft echt niet altijd voor de maternity jurkjes te gaan. Er zijn zát jurkjes te vinden met elastan zodat het lekker met je buik mee rekt. Of wat denk je van dit soort jurkjes waar je prima een buik onder kunt verstoppen?  

Zwangerschapstops

Het ene shirt dat je in je kast hebt hangen, past moeiteloos je hele zwangerschap nog - anderen worden al gauw te kort en te krap. In een zwangerschapstop komt je buik mooi uit, dus het is zeker leuk om daar iets van in je kast te hebben. Verder ken ik géén aanstaande moeder die níet zweert bij lekker rekbare elastische basics. Omdat ik dat soms wel een tikkie saai vind, ging ik op zoek naar iets leuks om met zo'n basic te combineren. Mouwloze jasjes zoals deze zijn leuk voor nu in de zomer, en voor de koudere dagen ga je voor een leuk colbertje of vest!

Nog meer favorieten zie je hieronder!

Broek links: Anna Field Mama via Zalando broek midden: Noppies jeans broek rechts: Mamalicious

Jurkjes alledrie via Asos.

Top links: Topshop via Zalando top midden: Mamalicious top rechts: Topshop via Zalando.

Hopelijk heb jij weer wat verse, leuke inspiratie om deze 9 maanden een beetje leuk gekleed door te komen!

Rosanne Buitendijk

Door

21 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.