Zwanger en een feestje? Dit zijn de leukste party dresses!

Ben jij zwanger en heb je binnenkort een feestje? Wij verzamelden de leukste party dresses voor je!

De zoektocht naar leuke positiekleding is lastig, want waar moet je beginnen? En met een feestje in het vooruitzicht wordt het er als zwangere niet makkelijker op. Wij verzamelden een paar prachtige jurken waarin jij gegarandeerd zult stralen! Let's get inspired!

chic dress

Een chiquere jurk voor een bruiloft of een gala is soms hard to find. Laat staan als je ook nog eens zwanger bent! Gelukkig hebben wij een paar leuke avondjurken gevonden waarin jij de show zal stelen. Check it out!

LEES OOK: Zwangerschapskleding-frustraties

Verjaardag

Heb jij binnenkort een verjaardag op de planning staan en wil je iets moois but casual, aantrekken? Dan hebben wij jouw outfit gevonden! Ga jij voor een stretchy jurkje waarin je buik goed naar voren komt of toch liever een losvallend jurkje? Hoe dan ook: met deze jurkjes zie jij er op en top uit!

Bruiloft

Als je een bruiloft hebt, wil je er natuurlijk netjes uit zien, óók als je zwanger bent! Maar het kan lastig zijn om een jurkje voor een bruiloft te vinden met een bolle buik. Daarom vind je in onze vondsten ook veel mooie zwangeschapsjurkjes die je naar die perfect wedding kunt dragen, zodat ook jij zult stralen die dag!

Maxi-jurken als je zwanger bent

Maxi-jurken zijn ook zoooo fijn als je zwanger bent! Het zit heerlijk: maxi-jurken zwieren lekker los om je lijf en zien er ook nog eens heel fashionable uit. Die kun je dus prima aan naar een feestje!

De leukste zwangerschapsjurkjes

Jurkjes zijn sowieso geweldig als je zwanger bent, zowel in de zomer als in de winter. 's Winters doe je er gewoon een lekker wijde legging of (zwangerschaps)panty onder en klaar ben je. In de zomer zijn ze juist lekker luchtig. Een paar slippertjes of sandaaltjes eronder (ook fijn voor je opgezwollen voeten) en you're good to go! Wij verzamelden nog een paar favorieten:

Nienke Wildhagen

Door

09 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.