De mooiste zwangerschapsbadkleding: badpakken & tankini's

De mooiste zwangerschapsbadkleding: badpakken & tankini's

Zoek je mooie zwangerschapsbadkleding voor naar het strand of het zwembad? Wij zochten de mooiste exemplaren voor je uit!

Als je zwanger bent, kan het lastig zijn om mooie, fijn zittende badkleding te vinden. De ene mama to be wil haar bolle buik graag showen, de ander is juist onzeker over haar nieuwe curves. Hoe dan ook: zeker in de zomer is mooie zwangerschapsbadkleding geen overbodige luxe! Wij zochten een paar mooie exemplaren voor je bij elkaar.

(Hoog)zwanger zijn in de zomer is soms geen pretje, zeker als het kwik tot grote hoogten stijgt. Met die groeiende buik en rondgierende hormonen kan zwanger zijn sowieso al best pittig zijn, laat staan als het écht heel warm is. De enige oplossing is: maak je zo min mogelijk druk en zoek verkoeling op! En koop goede zwangerschapskleding.

Zwanger? Zoek verkoeling!

Je kunt natuurlijk binnen blijven met ramen en gordijnen dicht, maar dat is ook zo ongezellig. Ga lekker naar zee, een zwembad of zet een badje op in de tuin! Desnoods ga je alleen met je voeten in een wasteil met koud water zitten. Whatever works for you!

LEES OOK: Zwanger in de zomer - verkoelende tips

Zwemmen als je zwanger bent

Niet alleen in de zomer, maar ook in de andere seizoenen is het lekker om te gaan zwemmen als je zwanger bent. In het water voel je je bijna gewichtloos en dat is heerlijk, zeker als je buik groter wordt en je soms het gevoel hebt dat je ‘m aan het ‘meezeulen’ bent. Bewegen tijdens je zwangerschap is bovendien heel goed voor je!

Zwangerschapsbadkleding kopen

Het is in ieder geval aan te raden om een nieuw badpak, tankini of bikini aan te schaffen als je zwanger bent. Je zult zien dat je normale bikini’s niet lekker meer zitten, want vooral je borsten zijn waarschijnlijk je bikinitopje ontgroeid! Met zwangerschapsbadkleding is het vooral de bedoeling dat het prettig zit natuurlijk, maar het is wel leuk als het er daarnaast ook nog mooi uitziet.

Weet je niet waar je moet beginnen bij het kopen van zwangerschapsbadkleding? Wij speurden wat webshops af en verzamelden de mooiste badpakken, tankini’s en bikini’s voor je!

Marieke van Boven

Door

23 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.