10x De leukste zwembadjes voor in de tuin

Wat is er nou leuker om te doen in de zomer dan lekker buitenspelen met water? Dit zijn de 10 leukste zwembadjes voor in de tuin!

Yessss, de zomer komt er écht aan! Wat hebben we al een paar heerlijke, warme dagen gehad. Voor kinderen is er dan niks leuker dan lekker buitenspelen met water. Een zwembadje in de tuin is ideaal! (Stiekem ook voor jezelf, beetje pootje baden...) Dit zijn de 10 leukste zwembadjes die wij konden vinden.

Als de zon flink schijnt en het buiten heel warm is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kids niet oververhit raken. Veel drinken dus, maar ook lekker met fris koud water in de weer! In onze top 10 van leuke zwembadjes vind je er vast eentje waar je kroost & vriendjes veel plezier aan gaan beleven.

1. Paddenstoel

Dit schattige badje voor baby’s heeft een opblaasbare bodem en is voorzien van een zonnedakje om het babybolletje te beschermen!

Shop voor €14,50

2. Giraffen

Dit leuke bad heeft een glijbaantje met giraffes, drie grote bladeren op de rand en een papegaai waar ze ringen omheen kunnen proberen te gooien!

Shop voor €52,99

3. Haai

Deze toffe haai ziet er niet alleen cool uit, zijn grote bek dient ook als bescherming tegen de zon!

Shop voor €39,99

4. Roze schelp

Oké, dit is niet de meest originele, maar deze roze schelp van kunststof kan gebruikt worden als zwembadje én als zandbak. Een klassieker!

Shop voor €27,50

5. Nijntje

Dit Nijntje zwembadje heeft vrolijk, gekleurde streepjes en is voorzien van een boog met 3D-figuurtjes. Leuk voor de allerkleinsten!

Shop voor €18,16

 

6. Groen vierkant

Dit praktische badje is 85x85 cm en door zijn compacte formaat ook ideaal om in de douchebak te gebruiken!

Shop voor €12,99

7. Boerderij

Dit gave badje zorgt gegarandeerd voor veel waterpret! Er worden opblaasbare groenten bijgeleverd en ringen die je daar omheen kunt gooien. Bovendien kun je de tuinslang erop aansluiten, zodat je een sproeier hebt.

Shop voor €29,99

8. Eenhoorn

Eenhoorns zijn super populair, dus met dit zwembadje maakt je kind zéker de blits bij vriendjes uit de buurt. Zelf vinden wij ‘m eigenlijk ook wel héél leuk… Lekker de hele zomer in de tuin laten staan!

Shop voor €24,68

9. Kleurig zwembad

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld en duur. Dit kleurige ronde zwembad komt mét zwemband en strandbal voor de ultieme zomerpret!

Shop voor €8,99

10. My first gym

Deze opblaasbare baby gym is ideaal voor kleintjes, met de gekleurde balletjes die boven de speelbox hangen!

Shop voor €21,95

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie