10x De leukste zwembadjes voor in de tuin

10x De leukste zwembadjes voor in de tuin

Wat is er nou leuker om te doen in de zomer dan lekker buitenspelen met water? Dit zijn de 10 leukste zwembadjes voor in de tuin!

Yessss, de zomer komt er écht aan! Voor kinderen is met dit heerlijke weer niks leuker dan lekker buitenspelen en afkoelen met een zwembadje in de tuin! (Stiekem ook voor jezelf, beetje pootje baden...) Kun jij niet wachten om een eigen variant aan te schaffen? Dit zijn de 10 leukste zwembadjes die wij konden vinden!

Als de zon flink schijnt en het buiten heel warm is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kids niet oververhit raken. Veel drinken dus, maar ook lekker met fris koud water in de weer!

Heb je een tuin, dan is een (opblaasbaar) zwembad eigenlijk wel een must. Je hebt zwembadjes in verschillende vormen en maten, waardoor er altijd wel eentje geschikt is voor jouw tuin. In onze top 10 van leuke zwembadjes vind je er vast eentje waar je kids en vriendjes veel plezier aan gaan beleven.

Zwembadjes van 100 cm of kleiner

Een zwembadje van 100 cm of kleiner is perfect voor een kleine tuin of op het balkon. Daarnaast zijn deze vaak perfect voor baby’s of om alleen pootje te baden. Het fijne van deze badjes is dat je ze eigenlijk overal wel kwijt kunt!

collage van kleine zwembadjes

1. Groen vierkant zwembad

Dit praktische groene zwembadje voor in de tuin is 85x85 cm en door zijn compacte formaat ook ideaal om in de douchebak te gebruiken! Het badje heeft een stevige constructie en heeft twee opblaasbare ringen.

Shop deze hier >>>

2. Roze schelp: zandbak en zwembad in één

Oké, dit is niet het meest originele zwembadje voor in de tuin, maar deze roze schelp van waterbestendig kunststof kan gebruikt worden als zwembadje én als zandbak. Daarnaast kun je de schelp ook inklappen, waardoor er minder makkelijk viezigheid in kan komen. Deze zwembad- en zandbakcombinatie is een klassieker, ga jij hem ook aanschaffen?

Shop deze hier >>>

3. Rond zwembad regenboogbadje

Dit schattige zwembadje is perfect voor de allerkleinsten. Met zijn diameter van 86 cm is hij niet al te groot en niet te diep, waardoor het voor kleintjes gemakkelijk is om in te spelen. De bodem van dit badje is ook opblaasbaar, waardoor het erg comfortabel is om in te zitten.

TIP! Dit badje is ook verkrijgbaar in andere maten!

Shop deze hier >>>

Zwembadjes van 100 tot 250 cm

Zwembadjes van 100 tot 250 cm passen in de meeste middelgrote tuinen. Ze zijn vaak net iets uitgebreider dan de wat kleinere badjes en daarom ook geschikt voor peuters en kleuters.

collages van middel zwembadjes

1. Opblaasbaar zwembad paddenstoel

Dit schattige zwembadje voor in de tuin heeft een opblaasbare bodem en is voorzien van een zonnedakje om het babybolletje te beschermen! Hij is gemakkelijk op te zetten en past ook in een wat kleiner tuintje. Zie jij je baby zich al uren hierin vermaken?

Shop deze hier >>>

2. Boerderij

Dit gave badje zorgt gegarandeerd voor veel waterpret! Bij dit zwembadje voor in de tuin worden er opblaasbare groenten meegeleverd en ringen die je daar omheen kunt gooien. Bovendien kun je de tuinslang erop aansluiten, zodat je een sproeier hebt. Dit badje zorgt gegarandeerd voor urenlang waterplezier op een warme zomerdag!

Shop deze hier >>>

3. Speelzwembad eiland

Dit zwembad voor in de tuin is een heus speelparadijsje. Met een glijbaan, palmboom-sproeier, vishengel, visjes en balletjes kan je kind hier uren in spelen. Met een vuurtoren en speelwand in de vorm van een schip, kunnen de wildste piratendromen uitkomen! Het badje is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl en komt met een reparatievel, waardoor bij kleine ongelukjes het badje direct opgelapt kan worden.

Shop deze hier >>>

Simpel zwembadje

Dit zwembadje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, die klaar zijn met een speelbadje. Door de simpele opbouw is dit een fijn zwembadje om gewoon in te chillen en te spelen. Hij is gemakkelijk op te zetten en is binnen 10 minuten gevuld met water, dus plezier hoeft niet te lang op zich te laten wachten!

Shop deze hier >>>

Zwembadjes groter dan 250 cm

Zwembadjes groter dan 250 cm zijn top voor een grote tuin. Deze zwembadjes zijn misschien wat te groot om steeds maar weer op te bergen, dus laat ze eventueel gewoon in de tuin staan met een afdekzeil eroverheen. Ze staan garant voor een hele zomer speel- en zwemplezier!

collages van grote zwembadjes

1. Eenhoorn

Eenhoorns zijn super populair, dus met dit zwembad in de tuin maakt je kind zéker de blits bij vriendjes uit de buurt. Zelf vinden wij ‘m eigenlijk ook wel héél leuk. Met zijn mooie kleuren en manen zwem je in de eenhoorn echt in style. Dit badje kun je lekker de hele zomer in de tuin laten staan!

TIP! Deze eenhoorn kan ook gebruikt worden als opblaasbaar dobberbed voor volwassenen, dat is nog eens een multi purpose zwembad!

Shop deze hier >>>

2. Groot opblaasbaar zwembad

Dit zwembadje voor in de tuin is van groot formaat, waardoor hij perfect is voor het hele gezin. Hij heeft zachte, brede wanden waar je heerlijk tegenaan kunt leunen. Hij is compact op te bergen en moet met een pomp worden opgeblazen.

Shop deze hier >>>

3. Dinoland

Met dit gave zwembad voor in de tuin waan je je volledig in Jurassic Park. Met verschillende speelonderdelen en een watersproeier kun je ontzettend veel speelplezier beleven in dit kinderbadje. Hij is gemakkelijk op te zetten, dus maak je klaar om hier je heerlijke warme zomers in door te brengen.

Shop deze hier >>>

Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.