Op vakantie! 10x De leukste kinderkoffers

Op vakantie! 10x De leukste kinderkoffers

Voor kinderen is het supergaaf om een eigen koffer te hebben als ze op vakantie gaan. Wij zetten de 10 leukste kinderkoffers op een rij!

Op vakantie gaan is voor kinderen vaak een spannende gebeurtenis. Met een eigen koffer zorg je ervoor dat ze zich op een leuke manier kunnen voorbereiden op de reis. Ze mogen hun eigen spullen inpakken en de koffer natuurlijk zelf vervoeren. Hoe avontuurlijk! Wij zetten de 10 leukste kinderkoffers op een rij.

Er zijn heel veel koffers voor kinderen te koop, met allerlei toffe prints en in verschillende kleuren. Sommige kinderkoffers fungeren zelfs als ‘rijdende stoel’ waar ze op kunnen zitten, de zogenaamde ‘ride-on’ koffers. Superhandig op het vliegveld!

LEES OOK: 10 kindervakanties binnen Europa

Hebben jullie je vakantie nog tegoed en ben je op zoek naar een leuke koffer voor je kind? Wij doken in het grote aanbod kinderkoffers en pikten er 10 geweldige varianten uit!

1. Trunki Ride-On >> €43,95
2. Skip Hop Zoo >> €43,90
3. Sammies by Samsonite >> €99
4. Minnie Mouse >> €63,95
5. Shaun het Schaap Ride-On >> €49,95

Er zijn kinderkoffers in de vorm van dieren, maar uiteraard heeft Disney ook een heleboel leuke koffers voor de kleintjes in hun assortiment. Zo kun je de koffer helemaal afstemmen op de persoonlijkheid van je kind!

 

6. Hond >> €49,95
7. Spider-Man >> €89
8. Mickey >> €135
9. Vliegtuig >> €54,95
10. Childwheels Vogel >> €61

Marieke van Boven

Door

02 augustus 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.