De leukste reisspellen voor de vakantie

De leukste reisspellen voor de vakantie

Klinkt 'Zijn we er al? Ik verveel me!' je tijdens de reis bekend in de oren? Niet getreurd, want met deze toffe reisspellen hou je je kids wel even zoet!

Met een kind op reis kan een hele opgave zijn. Je wilt van alles voor ze meenemen én niet te vergeten wil je ook dat ze zich een beetje vermaken, zowel tijdens de reis als op de bestemming! De truc is om een aantal onmisbare spelletjes aan te schaffen die het reizen met kinderen een stuk aangenamer maken. Is je kind weg van spelletjes? Dan mogen deze te gekke reisspellen zeker niet ontbreken in jullie koffer! 

Autobingo

Gaan jullie op reis met de auto? Met dit leuke autospel gaat de tijd gegarandeerd een stuk sneller. Streep tijdens een autorit alles aan wat je op dat moment allemaal om je heen ziet. Een superleuk reisspel als tijdverdrijf tijdens lange autoritten! 

 

LEES OOK: Zo vermaak je je kinderen in de auto

Kaartspellen

Kaartspellen zijn lekker interactief en leuk voor zowel je kind als voor jezelf. Op vrije dagen en op vakantie worden deze spellen met grote regelmaat tevoorschijn getoverd. Daarnaast zijn er genoeg toffe kindvriendelijke kaartspellen zoals kwartet of UNO Junior. Vaak zijn deze spellen al geschikt vanaf 4 jaar! Sounds perfect!

 

Kleine bordspellen

Reisversies van bordspellen zijn nog altijd razend populair. Lekker ouderwets een bordspelletje spelen, daar houdt bijna iedereen wel van! Omdat het een leuke bezigheid is, kunnen kinderen zich hier dan ook uren mee vermaken! Koop deze bordspellen in een kleinere reiseditie en ze zijn perfect voor onderweg! 

 

Educatieve reisspellen

Naast entertainment wil je misschien ook dat je kind iets leert tijdens het spelen. Deze te gekke educatieve reisspellen stimuleren het geheugen en laten je kinderen creatief nadenken. Als dat geen win-winsituatie is!

 

LEES OOK: Vliegen met peuter? Speelgoed & vermaak voor een lange vlucht!

Nienke Wildhagen

Door

14 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.