Kado kind 4 jaar | Wat geef je voor de vierde verjaardag?

Kado kind 4 jaar | Wat geef je voor de vierde verjaardag?

Welke kado's geef je aan een kindje van 4 jaar? Wij geven je een lijst boordevol inspiratie!

Heb jij binnenkort een verjaardag van een kindje die 4 jaar wordt, maar weet je nog niet wat je kunt geven? Wij verzamelden het leukste speelgoed voor kinderen van 4 jaar waar ze ontzettend blij mee zullen zijn!

 

Gezelschapsspellen

Een jaartje ouder betekent in kinderjaren ook een jaartje wijzer! Veel gezelschapsspellen beginnen dan ook vaak op de leeftijd vanaf 4 jaar. Misschien moet je ze bij sommige spellen nog even helpen, maar ze zijn in ieder geval lekker bezig. Fun gegarandeerd!

 

Puzzels

Puzzelen, puzzelen, welk kind wil dit nu niet? Je kunt de puzzel makkelijk houden door voor weinig puzzelstukjes te gaan of je kunt het kind uitdagen met meerdere puzzelstukjes. Neem een puzzel van hun favoriete superheld en ze zullen er superblij mee zijn!

 

Creatief speelgoed

Bij creatief speelgoed kun je aan vele dingen denken zoals klei, verfkwasten, kraaltjes of kleurboeken. Alles wat een kind maar zelf kan maken valt hieronder! Kinderen van 4 jaar kunnen met knutselen gerust uren bezig zijn en vinden het leuk om zich hier helemaal mee uit te leven! Klinkt als een perfect cadeau, toch?!

 

Fietsen maar!

Een kind leren fietsen begint vaak op de leeftijd van 4 jaar. Wat is dan een mooier cadeau dan een kleine fiets? Met afneembare zijwieltjes kan je kind oefenen en kun je de fiets nog vele jaren blijven gebruiken! Als dat geen investering is...

 

LEES OOK: Je kind leren fietsen: wanneer & zo pak je het aan!

Fantasiespeelgoed

Kinderen van 4 jaar vinden het heerlijk om lekker zelfstandig (of met anderen) te spelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Treinen, auto's, racebanen en poppenhuizen zijn dan ook zeer geliefd! Hier kunnen ze gerust een hele dag mee uit de voeten.

 

Buitenspelen

Niets is lekkerder dan een dagje buitenspelen. Of het nu alleen is in de tuin of met meerdere kindjes in een speeltuin. Heerlijk kunnen bewegen doet kinderen altijd goed! Laat ze lekker rond racen met een tractor of geef ze een waterpistool waar ze iedereen mee achterna kunnen rennen. Buitenspeelgoed is een perfect cadeau voor kinderen die graag buiten zijn! 

 

Nienke Wildhagen

Door

05 juli 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.