15 toffe kleine Sinterklaascadeautjes

Op zoek naar een klein Sinterklaascadeautje voor je kind? Deze 15 kleine Sinterklaascadeautjes zijn super leuk voor in de schoen, surprises of tijdens de grote avond zelf!

Whoo, Sinterklaas is weer in het land! Dat betekent cadeautjes bedenken voor in de schoen, surprises én voor Sinterklaasavond zelf. Pfff, dat zijn er nogal wat. Niet gek dat je misschien een beetje vastloopt qua cadeau-inspiratie. En daarom delen wij 15 toffe kleine Sinterklaascadeautjes met je!

Sinterklaascadeautjes voor Peuter en dreumes

Voor dreumesen en peuters zijn er tal van leuke kleine Sinterklaascadeautjes te vinden. Denk aan knuffels, rammelaars en Duplo! Ze vinden het erg leuk om te bouwen, stapelen, om te gooien en dingen in en uit een doos of kist te halen. Hieronder 5 tips voor kleine Sinterklaascadeautjes voor de kleintjes:

 

Sinterklaascadeautjes voor kleuters

Als je kind al wat groter is, zo rond de 4 jaar, zijn er andere Sinterklaascadeautjes interessant. Duplo is nog steeds leuk, maar je scoort punten met spelletjes! Ook knutselen doen kleuters graag, dus denk aan tekenspullen of verf! Hier onze suggesties voor kleine Sinterklaascadeautjes voor kleuters:

Sinterklaascadeautjes voor Kind

Het is superleuk om uit te zoeken welke cadeautjes bij welke leeftijd horen. Er wordt zo veel tof speelgoed gemaakt! Voor oudere kinderen zijn boeken altijd goed, of wederom knutselspulletjes! Check snel onze tips:

Heb jij nog leuke tips voor kleine Sinterklaascadeautjes? Deel ze met de momsquad!

Door

19 november 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.