Sinterklaascadeaus kind 2 jaar | Wat geef je een peuter voor Sinterklaas?

Heb je inspiratie nodig voor het Sinterklaas-verlanglijstje van je peuter? Wij hebben een lijst met leuke cadeau-ideeën voor een kind van 2 jaar!

Sinterklaascadeaus voor je 2-jarige: het is ongetwijfeld iets waar je al vroeg over nadenkt. Na de zomervakantie richt je je vizier misschien al voorzichtig op de feestdagen. Voor je het weet is het 5 december en daar horen natuurlijk kadootjes bij. Weet jij al welke Sinterklaascadeaus jij voor je peuter gaat kopen? Wij hebben een heleboel leuke cadeautips voor een geslaagde pakjesavond met een 2-jarige! 

Je peuter gaat het Sinterklaasfeest dit jaar heel wat bewuster meemaken! Hij of zij heeft misschien al wel iets over Sinterklaas gehoord op de kinderopvang, zal veel beter doorhebben dat er allemaal cadeautjes zijn, snoept heerlijk van het snoepgoed en kan misschien al wat Sinterklaasliedjes meezingen.

Om er een onvergetelijke pakjesavond van te maken, hebben we de mooiste cadeaus voor een kind van 2 jaar voor je op een rijtje gezet, zowel schoencadeaus als grotere presentjes. Pak er een schaaltje pepernoten bij en shoppen maar! 

Speelgoed voor een kind van 2 jaar

Niet alleen voor 5 december zelf, maar ook voor de weken daarvoor zoek je Sinterklaascadeautjes die je in de schoen van je kindje kunt leggen, het liefst natuurlijk bij de openhaard. Je hebt dus schoencadeautjes nodig die wat kleiner zijn en je zoekt grotere pakjes om uit te pakken op de avond zelf. Mooi speelgoed, boekjes die je eindeloos kunt lezen, maar ook praktische presentjes... er is zó veel om uit te kiezen! Je vindt onze cadeau-inspiratie voor het Sinterklaasfeest voor peuters hieronder. 

Collage Sinterklaascadeautjes kind 2 jaar

  1. Voetbal Leopard green VanPauline
  2. Knuffelpop Fairy Mathilda Picca LouLou
  3. Ecologische uitwasbare vilstiften 10 kleuren (4mm) Ökonorm
  4. Ecologisch stoepkrijt David zilveren glitters (7st) Ökonorm
  5. Janod magneetpuzzel raket
  6. Ik Leer Vormen en Kleuren
  7. LEGO DUPLO Stoomtrein
  8. Janod badspel basketbal

Schoencadeautjes voor een peuter

Weet je het nog? Dat je je schoen mocht zetten? Dat je als kind Sinterklaasliedjes zong en een wortel en een tekening achterliet in je schoen? Dat je ’s ochtends veel te vroeg wakker werd, omdat je wilde weten wat er in je schoen lag? Schoenkado’s zijn maar klein, maar de pret is enorm! Met deze schoencadeautjes speel je in op de fantasie en de creativiteit van je kleintje en maak je je zoon of dochter van 2 jaar ongetwijfeld enorm blij!

Collage schoencadeautjes kind 2 jaar

  1. SES Kwasten
  2. Kleurpotloden, 6st.
  3. Zwemmouwtjes Intex Disney Winnie de Poeh
  4. HEMA houten fruit
  5. HEMA waskrijtjes tekkel 6 stuks
  6. Scrunch twilight blue schepje
  7. HEMA houten rookworst
  8. HEMA kliederschort

Houten speelgoed voor een kind van 2 jaar

Duurzame cadeautjes of houten speelgoed: of het nu van Sinterklaas, regenboogpiet of roetveegpiet komt, het is altijd goed voor een kindje van 2 jaar! Duurzaam speelgoed gaat jaren mee, het is prettig voor kinderen om mee te spelen en het staat mooi in je interieur. Win-win!

Wil je een groot Sintcadeau geven? Dan zijn de Wobbel en een houten keukentje echte aanraders! Ook houten puzzels en het houten speelgoed van Little Dutch vallen altijd in de smaak. We weten zeker dat jij een blije peuter hebt als hij of zij deze Sinterklaascadeaus van Sint en Piet krijgt!

Collage houten speelgoed

  1. Houten ijsjes assortiment Tender Leaf toys
  2. Houten autobaan nature/grijs Aiden Kids Concept
  3. Little Dutch Houten Blokkenton Adventure pink
  4. Little Dutch Houten kassa met scanner Adventure Mint
  5. Houten kralenset circustrein Janod
  6. Goula Kleuren Associëren - Kinderspel
  7. HEMA houten taart - 14-delig
  8. HEMA houten hamerbank

Boekjes als Sinterklaascadeau voor een 2-jarige

Een boekje lezen met een peuter is één van de leukste dingen op aarde! Je kindje snapt al zó veel meer dan vorig jaar en er zijn ontzettend veel leuke boekjes voor tweejarigen. Je kunt als Sinterklaascadeautje kiezen voor een boekje dat wat dieper ingaat op thema’s waar peuters mee bezig zijn, zoals bijvoorbeeld zindelijkheid.

Boekjes zijn niet alleen leuk voor peuters, maar ook papa’s, mama’s en eventuele broertjes en/of zusjes kunnen meegenieten van de mooie verhaaltjes. Je kunt je kind zelfs een Sinterklaasboek cadeau doen!

Collage boekjes 2 jaar

  1. Ssst! De tijger slaapt
  2. Opa en oma pluis
  3. De mooiste vis van de zee
  4. Mama kwijt
  5. Bobbi leert zwemmen
  6. Dikkie Dik - Lente, zomer, herfst en winter
  7. Woezel & Pip - Schoenboekje
  8. Kas op het potje

Praktische Sintcadeaus voor een peuter

En dan zijn er natuurlijk ook nog de praktische Sinterklaascadeaus: leuk én ook nog eens handig (stiekem ook wel zo fijn voor ons als ouders!). Ik ben zelf fan van dit soort kado’s, want het zijn vaak spullen die je nodig hebt en die je dus anders op een later moment zelf nog gaat kopen. Bovendien voorkomt het dat je na Sinterklaasavond met veel te veel speelgoed naar huis gaat. Wat dacht je van de volgende pakjes voor een kind van 2?

  • Kleding als Sinterklaascadeau voor een 2-jarige

    Regenlaarzen of een leuke jas? Handig én leuk om te krijgen!
  • Praktische spulletjes

    Zoals een dekbedovertrek voor het peuterbedje, een placemat of een rugzak om mee te nemen naar het kinderdagverblijf.
  • Serviessetjes

    Want iedere peuter gaat soms in hongerstaking en dan kan een leuk bordje net het verschil maken!
  • Leuke spulletjes voor op de kamer van je kindje

    Een educatieve poster, een mooi vloerkleed of een leuk nachtlampje: leuke Sinterklaascadeautjes voor een kind van 2 jaar om te krijgen op Sinterklaasavond!

Wat jij tijdens het feest van Sint en Piet ook aan je kindje geeft, met deze cadeautjes is de Sinterklaastijd voor jouw peuter gegarandeerd een feest! Welke Sinterklaascadeaus ga jij aan jouw kind van 2 jaar geven op 5 december?

Lisse van de Groep

Door

06 november 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.