Back to school: toffe schoolspullen voor het nieuwe jaar!

Back to school: toffe schoolspullen voor het nieuwe jaar!

Het einde van de zomervakantie is in zicht. Tijd om toffe schoolspullen in te slaan! Wij selecteerden de leukste must-haves voor je schoolgaande kids!

Je bent vast nog volop vakantie aan het vieren, maar het moment dat de kids weer naar school gaan komt toch echt al dichterbij. Tijd om toffe schoolspullen in te slaan! Wij zochten de coolste rugtassen, gymtassen, etuis en broodtrommels op!

Rugtassen

Een rugtas is natuurlijk het belangrijkst wanneer je aan schoolspullen denkt. Die lunchbox en het etui met mooie potloden moet toch ergens in vervoerd worden! Er zijn echt héle leuke rugtassen te koop voor kinderen. Wij konden maar moeilijk kiezen, maar selecteren deze als onze top 5!

 1. Rugtas dino
 2. Rugtas donkerblauw met roze hartjes
 3. Rugtas ijsjes
 4. Rugtas Trolls
 5. Rugtas dieren

Gymtassen

Naar school gaan betekent ook: gymlessen! Elk kind moet gymspullen mee naar school nemen. Het is slim om daar een aparte gymtas voor aan te schaffen, zodat die op school kan blijven hangen en niet steeds mee naar huis hoeft. Dit zijn onze vijf favoriete gymtassen!

 1. Gymtas Kipling
 2. Gymtas Pokémon Team Rocket
 3. Gymtas zomerfruit
 4. Gymtas Mickey
 5. Gymtas party emoji’s

Etuis

Op de basisschool mag je met een pen schrijven en heb je ook nog potloden en een gum nodig. En wellicht nog een setje kleurpotloden of stiften erbij? Die bewaar je natuurlijk in een tof etui! Ook daar is héél veel keus in. Deze vinden wij het coolst!

 1. Etui emoji’s
 2. Etui hartjes
 3. Etui gevuld Spider-Man
 4. Etui Blond Amsterdam donuts
 5. Etui watermeloen

Lunchboxes

Op school worden natuurlijk tussendoortjes gegeten of misschien ook wel geluncht. Daar hoort een leuke lunchbox (of broodtrommel, wat je wil...) bij! Wat zijn er veel leuke lunchboxes te koop, van hele simpele tot heuse LEGO-boxen. Wij pikten deze vijf eruit:

 1. Lunchbox mintgroen
 2. Lunchbox Minions
 3. Lunchbox eenhoorn roze
 4. Lunchbox LEGO
 5. Lunchbox Paw Patrol + fles
Marieke van Boven

Door

06 augustus 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.