Over ons

Stap in de wereld van MiniMe.nl; The happy place for moms!

Er zijn veel websites voor mama’s. MiniMe.nl is er om het leven van eigentijdse mama's leuker en vooral makkelijker te maken. Als je mama wordt dan is je leven écht niet over. We vertellen je hoe je ambitieus blijft als je een kindje hebt (zie onze hashtag: #mombitious), geven tips hoe je omgaat met je nachtbraker, delen handige beautytips waardoor niemand ziet hoe weinig je geslapen hebt en inspireren je met leuke fashion en deco items waar je blij van wordt!

Ons doel is om alles wat een moderne mom inspireert te verzamelen op één plek. Je vindt hier opvoedtips, inspiratie voor de baby-en kinderkamer, must have speelgoed en leuke hotspots om te bezoeken met je kleintje. Maar er is ook genoeg leuke info voor mama zelf op het gebied van: fashion, beauty, eten en interieur.

Volg ons op elke moment van de dag!

We hebben online een plek gecreerd waar je even lekker kunt bijkomen, inspiratie kunt vinden, lachen of iets nieuws kan leren. Meerdere keren per dag proberen we je te verrassen met toffe blogs of filmpjes. Of het nu een me-a handige tip is, fijne inspiratie of gewoon goed vermaak!! Volg ons op social en check de website, zo blijf je op de hoogte.

Wie is sarah (oprichtster MiniMe.nl)

Een businesschick met bigdreams!

De meest dagen vind jij mij op kantoor achter mijn laptop of in een gezellig koffietentje met onze kleine aap (#minimemaud). Ik ben een praatcork, #weddingfreak, ontzettend onhandig, en hou van keihard werken. Ik geniet onwijs van ons gezin en krijg en grote lach op mijn gezicht als ik over Maud praat, maar ik geloof ook dat je leven écht niet over is nadat je moeder bent geworden. Ja, soms is het lastig om #momlife te combineren met #girlboss daarom heb ik de hashtag #mombitious in het leven geroepen. Ik deel graag hoe ik probeer het beste van twee werelden probeer te combineren. Ik ben er heilig van overtuigd dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt! Trust the universe!

Wat ik doe?

Tien jaar geleden heb ik samen met mijn vriend ThePerfectWedding.nl opgericht. Het idee was eigenlijk een afstudeeropdracht die flink uit de hand is gelopen. Mijn zolderkamer heb ik ingeruild voor een kantoor aan de Goudsesingel in Rotterdam aangezien we 25 mensen kwijt moet kunnen! Ik ben zo dankbaar dat ik dagelijks met mijn grote liefde werk, ook al is het soms ook best pittig!

Daarnaast zInmiddels  aan deze websites samen met zo’n grote groep toppers werk aan inmiddels drie websites: ThePerfectWedding.nl MiniMe.nl & ThePerfectYou.nl.

Ontstaan van MiniMe.nl

Ik leef online! MiniMe.nl is gestart toen ik zwanger was van mijn dochter Maud. Ik vond dat er geen websites waren die aansloten bij waar ik behoefte aan had. Leuke inspiratie en informatie. Ik had het idee dat alles roze (of blauw) werd en er alleen maar verkleinwoordjes werden gebruikt. Dat past totaal niet bij wie ik ben. Daarom de start van een frisse & eigentijdse site!

DREAMTEAM

Rosanne Buitendijk: Redacteur MiniMe.nl

Marjolein Lamberts: Sales & samenwerkingen

Mede mogelijk gemaakt door

Naast ons redactieteam hebben we diverse experts die meeschrijven op MiniMe.nl. Er zijn pittige onderwerpen waar veel (medische) informatie bij komt kijken. We hebben diverse experts gevonden die ons ondersteunen omtrent moeilijke vraagstukken. Bij team kun je zien wie er allemaal meeschrijven.