Over ons

Stap in de wereld van MiniMe.nl; The happy place for moms!

Er zijn veel websites voor mama’s. MiniMe.nl is er om het leven van eigentijdse mama's leuker en vooral makkelijker te maken. Als je mama wordt, is je leven écht niet over. We vertellen je hoe je ambitieus blijft als je een kindje hebt (zie onze hashtag: #mombitious), geven tips hoe je omgaat met je nachtbraker, delen handige beautytips waardoor niemand ziet hoe weinig je geslapen hebt en inspireren je met leuke fashion- en deco-items waar je blij van wordt!

Ons doel is om alles wat een moderne mom inspireert te verzamelen op één plek. Je vindt hier opvoedtips, inspiratie voor de baby-en kinderkamer, must-have speelgoed en leuke hotspots om te bezoeken met je kleintje. Maar er is ook genoeg leuke info voor mama zelf op het gebied van fashion, beauty, eten en interieur.

Volg ons op elke moment van de dag!

We hebben online een plek gecreëerd waar je even lekker kunt bijkomen, inspiratie kunt vinden, lachen of iets nieuws kunt leren. Meerdere keren per dag proberen we je te verrassen met toffe artikelen en blogs. Of het nu een mega handige tip is, fijne inspiratie of gewoon goed vermaak! Volg ons op social en check de website, zo blijf je op de hoogte.

Wie is sarah (oprichtster MiniMe.nl)

Een business chick met big dreams!

De meest dagen vind jij mij op kantoor achter mijn laptop of in een gezellig koffietentje met onze kids Maud en Mink. Ik ben een praatcork, #weddingfreak, ontzettend onhandig, en hou van keihard werken. Ik geniet onwijs van ons gezin en krijg en grote lach op mijn gezicht als ik over de kinderen praat, maar ik geloof ook dat je leven écht niet over is nadat je moeder bent geworden. Ja, soms is het lastig om #momlife te combineren met #girlboss daarom heb ik de hashtag #mombitious in het leven geroepen. Ik deel graag hoe ik probeer het beste van twee werelden probeer te combineren. Ik ben er heilig van overtuigd dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt! Trust the universe!

Wat ik doe?

Vijftien jaar geleden heb ik samen met mijn vriend ThePerfectWedding.nl opgericht. Het idee was eigenlijk een afstudeeropdracht die flink uit de hand is gelopen. Mijn zolderkamer heb ik ingeruild voor een kantoor aan de Goudsesingel in Rotterdam, aangezien we 25 mensen kwijt moeten kunnen! Ik ben zo dankbaar dat ik dagelijks met mijn grote liefde werk, ook al is het soms ook best pittig!

Daarnaast werken we samen met zo’n grote groep toppers aan inmiddels meerdere websites waaronder  ThePerfectWedding.nl

Ontstaan van MiniMe.nl

Ik leef online! MiniMe.nl is gestart toen ik zwanger was van mijn dochter Maud. Ik vond dat er geen websites waren die aansloten bij waar ik behoefte aan had: leuke inspiratie en informatie. Ik had het idee dat alles roze (of blauw) werd en er alleen maar verkleinwoordjes werden gebruikt. Dat past totaal niet bij wie ik ben. Daarom de start van een frisse & eigentijdse site!

 

Mede mogelijk gemaakt door

Naast ons redactieteam hebben we diverse experts die meeschrijven op MiniMe.nl. Er zijn pittige onderwerpen waar veel (medische) informatie bij komt kijken. We hebben diverse experts gevonden die ons ondersteunen omtrent moeilijke vraagstukken en hebben leuke samenwerkingen met mama-influencers!

Zusjes van minime.nl

MiniMe.nl valt onder Weblab.nl. En heeft meerdere zusjes in binnen- en buitenland.

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.