Dé site voor hippe moeders

We horen van veel vrouwen die zwanger zijn dat ze van week tot week leven. In het begin van de zwangerschap is alles nog heel erg spannend. Je kan niet wachten tot de eerste echo, maar ook bij de tweede echo sta je natuurlijk te popelen. 

De ontwikkeling van je baby gaat zo ontzettend snel, elke week van je zwangerschap groeit je baby. Ook kun je je per week heel anders voelen. Soms bruis je van de energie en is niets je teveel, de week erna zou je het liefst niet van de bank willen afkomen.

Het is heel leuk om te lezen hoe je baby elke week groeit en wat je in die week van de zwangerschap kunt verwachten. Daarom hebben we veel tijd besteed aan het uitzoeken van welke ontwikkelingen in welke week plaatsvinden. Zo volgen we je van het moment dat je net zwanger bent tot aan de bevalling toe!

TIP: Schrijf je in voor onze week-tot-week nieuwsbrief!

Wil je elke week een awesome mailtje van ons ontvangen met daarin de ontwikkeling van jouw soon to be born baby?
Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief!

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen 

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.