Cadeau kind 1 jaar | Wat geef je voor 1e verjaardag?

Cadeau kind 1 jaar | Wat geef je voor 1e verjaardag?

Wat geef je een kindje dat 1 jaar wordt? Van speelgoed tot muziek, dit zijn de leukste cadeau's!

Wanneer je baby 1 jaar wordt, is dat een enorme mijlpaal! Maar wat geef je deze kleine dreumes? Wij helpen je op weg!

Knuffels met naam

Voor een persoonlijk tintje zijn knuffels met naam het perfecte geschenk voor de kleintjes! Zachte, pluizige metgezellen. Een knuffel met hun eigen naam erop geborduurd wordt ongetwijfeld een favoriete metgezel in het komende jaar vol avonturen!

kado kind knuffel naam

DE BOBIKE GO MAXI MET SLAAPSTAND

Genomineerd voor de Baby Innovation Award: de nieuwe Bobike Go Maxi mét slaapstand! Een fietszitje waar een kindje veilig in kan slapen. Het innovatieve fietszitje kan 20 graden achterover worden gekanteld zodat het kindje lekker kan liggen tijdens de fietstocht. Bobike staat bekend om de veiligheid van hun fietszitjes. Dat is natuurlijk het belangrijkste aan een zitje!

Naast de slaapstand en de veiligheid is het fietszitje ook makkelijk om te installeren dankzij het gebruiksvriendelijke montagesysteem. Dankzij de mogelijkheid om de gordel in 3 hoogteposities te plaatsen, groeit het zitje makkelijk mee met het kind! Easy! 

Een leuk cadeau voor kind, maar ook ouder! Je bestelt de Bobike Go Maxi met slaapstand via deze link.

 fietszitje kind 4 jaar

 

houten speelgoed baby 1 jaar

Houten speelgoed is altijd goed. Het is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het gaat niet snel stuk! Daarom had ik zowat de hele collectie van het prachtige merk Little Dutch op Mila’s verlanglijstje gezet en uiteindelijk kreeg ze daar héél veel van! Denk aan een loopwagen met blokken, blokkentrein, xylofoon, hamerbank en de acitiviteitenkubus!

prentenboekjes baby 1 jaar

Mila is dol op boekjes. Elke avond lezen we haar voor en ze pakt er zelf ook regelmatig eentje. Zo schattig om haar dan te zien zitten, helemaal in haar eigen wereldje. Voor haar verjaardag vroegen we dan ook wat nieuwe boekjes, voor de afwisseling wel zo leuk! (Vooral voor ons, haha...)

Eerste loopschoentjes voor baby's

Baby's die 1 jaar oud worden, gaan de komende maanden flink aan de wandel. Tenminste, dat gaan ze proberen! Daarom is het leuk om de eerste loopschoentjes kado te geven. Belangrijk is dat het schoentjes zijn met een flexibele zool, zodat de voetjes zich goed kunnen ontwikkelen. (Lees ook: Eerste loopschoentjes baby - waar let je op?) Met merken als Shoesme, Falcotto, IK-KE of Naturino zit je altijd goed.

Collage loopschoentjes baby

  1. Falcotto babyschoen
  2. Shoesme babyschoen
  3. Naturino veterschoen
  4. IK-KE babyschoen
  5. IK-KE babyschoen
  6. Shoesme Meisjes Babyschoen

Spaarpot kind 1 jaar

Leerzaam én leuk, een spaarpot voor de allerkleinsten is een geweldig cadeau. Het stimuleert niet alleen het besef van geld, maar ook het plezier van sparen. Kies een schattige spaarpot die past bij hun persoonlijkheid en maak van geld beheren een spelenderwijs avontuur.

vossen spaarpot

Badspeelgoed kind 1 jaar

De meeste kindjes van 1 jaar zitten erg graag in bad. Dus als je weet dat de jarige thuis een bad heeft, is badspeelgoed ook een heel tof kado! Onderstaand badspeelgoed geeft gegarandeerd uren badderplezier.

Collage badspeelgoed

  1. Nûby - Drijvende Octopus
  2. Yookidoo - Submarine Spray Station
  3. TOMY Octopus Familie
  4. Sophie de Giraf - Badpuzzel

Dagje op pad

Voor onvergetelijke ervaringen is een dagje op pad het perfecte cadeau. Denk aan een uitje naar de dierentuin, een speelpark of een kindvriendelijk museum. Het is niet alleen een feest voor de kleintjes, maar ook voor de hele familie. Een dag vol ontdekkingen en nieuwe indrukken!

Voor welk cadeau ga jij? 

Isabel Van Der Boog

Door

29 december 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.