Houten speelgoed

Benieuwd naar het leukste houten speelgoed voor jouw kleine? Bekijk het hier!

Wie heeft er nou niet met houten speelgoed gespeeld? Het gaat vaak levenslang mee en het is nu weer helemaal hip. Wij hebben het leukste houten speelgoed gevonden!

Houten speelgoed

Houten speelgoed is dan misschien wat duurder dan speelgoed van plastic, maar hier staat tegenover dat speelgoed van hout vaak van betere kwaliteit is en dan ook veel langer meegaat. Ook is het produceren van houten speeltjes een milieubewust proces. Dit in tegenstelling tot het produceren van plastic speelgoed waarbij schadelijke stoffen vrij komen. Kies dus milieubewust, en ga voor houten speelgoed!

Tip: Bekijk bij het kopen van houten speelgoed de afwerking goed (denk aan splinters!). In de meeste gevallen zit er echter een mooie beschermlaag over het hout zodat er geen splinters in kunnen zitten.

Bekijk hier het leukste houten speelgoed van Hibba

 1. Houten Puzzel Le Toy Van, Hibba, €8,95
 2. Houten Boekje Le Toy Van, Hibba, €9,95
 3. Houten Puzzel Le Toy Van, Hibba, €8,95
 4. Houten Puzzelblokken Le Toy Van, Hibba, €11,95
 5. Stapelspel Boom Le Toy Van, Hibba, €18,95
 6. Houten sorteerbox Haba, Hibba, €44,95

Duurzaamheid

Heb jij vroeger gespeeld met het houten speelgoed van je ouders? En zou je het ook leuk vinden als jouw kleine nu met jouw houten speelgoed speelt? Misschien heb je je eigen speelgoed niet meer, maar PSikhouvanjou heeft veel leuk houten speelgoed dat lijkt op het speelgoed waar je zelf vroeger ook mee speelde. De goeie ouwe tijd komt weer helemaal terug!

         

Bekijk hier het leukste houten speelgoed van psikookvanjou

 1. Safari puzzel Petit Collage, psikookvanjou, €44,95
 2. Loopcar Plan Toys, psikookvanjou, €53,95
 3. Trekkat VILAC, psikookvanjou, €25,95
 4. Ballenhuis VILAC, psikookvanjou, €41,95
 5. Evenwichtspel JANOD, psikookvanjou, €23,95
 6. Trekeend Plan Toys, psikookvanjou, €19,95

En wil je graag de matroeska's uit de kopafbeelding aanschaffen? Ga dan hier naar de matroeska's. Ook heel leuk: matroeska's in zwart-wit

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 2 reacties geplaatst.

3 jaar geleden

Hai Daisy,

Goed dat je het vraagt! Die waren we helemaal vergeten... Onderaan het artikel hebben we nu de links gezet die naar de matroeska's gaan. Veel shopplezier!

3 jaar geleden

Ok heel gaaf en degene die op de hoofdfoto staat? Wat kost die?

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.