Tijd voor een peuterbed? Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor kids!

Tijd voor een peuterbed? Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor kids!

Bij een peuterbed hoort natuurlijk een tof dekbedovertrek! Wij verzamelden een heleboel leuke voor jouw mini-me!

Een peuterdekbed heb je nodig wanneer hét grote moment daar is: het ledikantje wordt ingeruild voor een écht peuterbed. Je kleine wordt groot! Slik... Om het leed dat moederschap heet een beetje te verzachten, maak je van dit moment gewoon een feestje! Door samen een tof peuterdekbed uit te kiezen bijvoorbeeld. Wij verzamelden een boel leuke!

Van ledikant naar peuterbed

Wanneer je kindje tussen de 2 en 3 jaar is, kun je er echt niet meer onderuit: het is geen baby meer. Op die leeftijd is het namelijk tijd voor een écht bed: een peuterbed! Hoe je deze overstap aanpakt, lees je in ons artikel waarin we je alles vertellen over de overgang van ledikant naar peuterbed!

Van babykamer naar kinderkamer: restylen maar!

Voor veel ouders is de overgang naar een peuterbed een mooi moment om de babykamer helemaal onder handen te nemen en om te toveren in een kinderkamer. Weg met de commode en andere babyspulletjes! Daarvoor in de plaats kun je naast het peuterbed met peuterdekbed ook een tof bureautje neerzetten en de inmiddels iets té schattige knuffels vervangen door stoerdere varianten. Hang nieuwe posters op, geef een muur een cool kleurtje en zet mooie prentenboeken neer.

Dekbedovertrek voor peuters

Baby’s slapen nog niet onder een dekbed, dat is zelfs gevaarlijk, maar peuters kunnen dat wel! En dat betekent dat er naast een dekbed ook een paar leuke dekbedovertrekken moeten worden gekocht. Peuterdekbedden heb je gelukkig in allerlei soorten en maten, voor ieder kindje is er wel iets passends. Ga je voor stoer of juist lief, heel druk of lekker rustig? Knallende kleuren of pastel? Een superhelden-opdruk of alleen een cute motiefje?

Wij verzamelden in ieder geval heel veel leuke dekbedovertrekken voor jouw peuter, waaronder hij ongetwijfeld zal slapen als een roos!

 

 

Marieke van Boven

Door

14 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.