Sinterklaascadeaus kind 4 jaar | Wat geef je een kleuter voor Sinterklaas?

Sinterklaascadeaus kind 4 jaar | Wat geef je een kleuter voor Sinterklaas?

Ben jij op zoek naar Sinterklaascadeautjes voor je kind van 4 jaar? Wij hebben een lijst met cadeau-ideeën voor kleuters!

Nog even en dan is het alweer zover: de intocht van Sinterklaas! Verheugt jouw kind van 4 jaar zich ook zo enorm op de komst van Sint en Piet, pakjesavond, snoepgoed en pepernoten? En heeft jouw kleuter al gevraagd wanneer hij of zij een schoen mag zetten? Dan weet je genoeg: het is tijd om inkopen te gaan doen voor 5 december! Wij vertellen je met welke Sinterklaascadeautjes je een kind van 4 jaar een enorm plezier doet.

Kleuters beleven het Sinterklaasfeest veel bewuster dan ze eerder deden. Ze horen verhaaltjes over Sint en Piet op school, ze kennen Sinterklaasliedjes en ze kunnen zich echt verheugen op pakjesavond. Misschien staat ‘Zie de maan schijnt door de bomen’ bij jou thuis inmiddels wel op repeat. Je kind geniet met volle teugen van het Sinterklaasfeest en jij wil natuurlijk de leukste cadeautjes geven. Wij hebben de leukste schoencadeautjes en grotere Sinterklaascadeaus voor je op een rij gezet. Lees gauw verder!

LEES OOK: De leukste Sinterklaasliedjes luisteren & oefenen!

Buitenspeelgoed voor kleuters

Weer of geen weer: kinderen hebben energie voor tien en houden van buitenspelen. Er is buitenspeelgoed genoeg waar kinderen (ook in de winter!) heerlijk mee kunnen spelen. En laten we eerlijk zijn: wij zijn als ouders ook blij als onze kinderen even lekker naar buiten gaan en niet de hele dag op de bank zitten met een tablet.

Met deze pakjes stimuleer je je kind om meer naar buiten te gaan en lekker actief bezig te zijn. Van fietsen tot trampolinespringen en van steppen tot grasmaaien: met deze Sinterklaascadeaus wordt buitenspelen voor jouw kleuter echt een feest!

Collage buitenspeelgoed 4 jaar

  1. Kubb Set Basic
  2. Bosch Speelgoed Tuingereedschap
  3. Outdoor Jeu de Boules Set
  4. Kick off-Set
  5. 6x Gekleurde duikringen duikspeelgoed
  6. Skippybal 70 cm groen

Gezelschapsspellen vanaf 4 jaar

Kinderen van 4 jaar oud zijn al best wel heel wijs! Veel gezelschapsspellen beginnen dan ook vaak op de leeftijd vanaf 4 jaar. Misschien moet je ze bij sommige spellen nog even helpen, maar ze zijn in ieder geval lekker bezig. Fun gegarandeerd en dus perfect als Sinterklaascadeau voor een kind van 4 jaar:

Collage spellen 4 jaar

  1. Five Little Fish Kinderspel Visjes vangen
  2. Trap Er Niet In!
  3. Ravensburger Dick Bruna Reuzenkwartet
  4. Vier op 'n Rij
  5. Vallende Toren

Puzzels als Sinterklaascadeau voor kleuters

Puzzelen, puzzelen, welk kind wil dit nu niet? Kinderen van 4 jaar kunnen echt al uitgedaagd worden met een puzzel met flink wat stukjes. Neem een puzzel van zijn of haar favoriete superheld of tekenfilmserie en ze zullen er superblij mee zijn!

Collage puzzels 4 jaar

  1. Ravensburger Disney Frozen 12+16+20+24 stukjes
  2. Janod Magnetibook - Racers
  3. Puzzel 9 in 1 Brandweerman Sam
  4. Ravensburger Paw Patrol 4in1 12+16+20+24 stukjes
  5. Ravensburger puzzel Een dag in de dierentuin

Schoolspullen als Sintkado voor 4-jarigen

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in het leven van je 4-jarige. Eén van de grootste veranderingen is misschien wel dat je kind van 4 jaar waarschijnlijk is gestart op school. Spannend, maar natuurlijk ook heel stoer! Heeft jouw zoon of dochter van 4 jaar nog spullen voor school nodig, zoals een rugzak, een regenjas voor de fietstochtjes naar school of een broodtrommel? Geef het als Sinterklaascadeau aan je kind. Zo wordt naar school gaan extra leuk! 

Collage schoolspullen

  1. Food jar Nadja Dino mix Liewood
  2. Lunchbox Lovely Paard A Little Lovely Company
  3. Rugzak Giraffes mini green Kidzroom
  4. Mepal eenhoorn schoolbeker
  5. The Little Green Bag dagrugzak - fauna leopard geel
  6. Rugzak Allan Cat roze Liewood
  7. Stutterheim regenjas Stockholm mini navy

Flatlay schoolspullen

Boeken voor kleuters als Sinterklaascadeau

Boekjes doen het altijd goed! Hoewel een kind van 4 jaar zich al heel groot voelt, is het heerlijk om ’s avonds voor het slapengaan samen met papa of mama een verhaaltje te lezen. Je stimuleert hiermee de creativiteit en fantasie van je kind.

Los van alle ontwikkelingsvoordelen die het heeft, vind ik het voorlezen aan mijn kinderen één van de leukste dingen om met hen te doen. Je geniet samen van een mooi, grappig of interessant verhaaltje. Deze boekjes zijn super leuk om als Sinterklaascadeautje aan je kleuter (en stiekem ook een beetje aan jezelf!) te geven.

Collage kinderboeken 4 jaar

  1. De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas
  2. Twee vechtende eekhoorntjes
  3. Sinterklaasliedjes
  4. De Wereld van de Gorgels
  5. Jip en Janneke
  6. Samen hier
  7. De leeuw in de muis
  8. Alfabet

Fantasie stimuleren van een 4-jarig kind

Vierjarigen leren een heleboel nieuwe dingen op school. Sint en Piet kunnen daar mooi op inspelen met cadeautjes die de fantasie van kinderen verder stimuleren. Laat je kleuter de mooiste verhalen verzinnen tijdens het spelen met dit speelgoed. Met deze cadeautjes in de zak van Sinterklaas wordt pakjesavond op 5 december een groot succes!

Collage fantasiespeelgoed

  1. Little Dutch Dokterskoffer
  2. HEMA verkleedset piet
  3. HEMA verkleedset Sint
  4. Kids Concept Houten ijsjesstand Bistro
  5. Plan Toys kapperssetje
  6. Plan Toys tandartsset
  7. Janod story - ridders
  8. Janod story - circus

Schoencadeautjes kind 4 jaar

Schoencadeautjes hoeven niet groot te zijn, maar ze zorgen wel voor ontzettend veel voorpret. Zeg nou zelf: er is niets leukers dan ’s ochtends naar beneden lopen en vol spanning afwachten wat er in je schoen ligt. Met één van de onderstaande, kleine presentjes als Sinterklaascadeau maak jij je zoon of dochter van 4 jaar helemaal blij!

Collage schoencadeautjes 4 jaar

  1. HEMA Kleurboek Jip en Janneke
  2. HEMA magnetisch tekenbord
  3. HEMA raamstickers XL Sinterklaas 42x30 - 3 vel
  4. Primo waskrijtjes met grip 10st
  5. HEMA waskrijtjes tekkel - 6 stuks
  6. HEMA krokodillenspel
  7. Primo waterverf tablet 12 kleuren
  8. Primo jumbo stoepkrijt 24 stuks
  9. Djeco kaarthouder
  10. Djeco glittertattoos - eenhoorns

LEES OOK: Originele Sinterklaascadeaus voor kinderen

Welk Sinterklaascadeau jij ook uitkiest voor je kleuter, met de bovenstaande opties komt het vast helemaal goed. Ga lekker shoppen en geniet zelf ook een beetje van de voorpret, want voor je het weet wordt het eerste (schoen)kadootje uitgepakt!

Wat koop jij voor jouw kind van 4 jaar voor pakjesavond? 

Lisse van de Groep

Door

16 november 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.