Originele Sinterklaascadeaus voor kinderen

Originele Sinterklaascadeaus voor kinderen

Chocoladeletters en boeken zijn leuk om te krijgen, maar niet erg verrassend. Wij verzamelden toffe originele Sinterklaascadeaus voor kids!

Wanneer de Sint in het land is, breken vele ouders hun hoofd weer over originele Sinterklaascadeaus. Natuurlijk zijn chocoladeletters, knutselspullen en (voor)leesboeken altijd goed, maar het is wel zo leuk voor kids om iets verrassends aan te treffen in de zak met presentjes. Wij verzamelden een paar originele cadeaus voor Sinterklaas!

We hebben hier op MiniMe.nl al verschillende artikelen gemaakt vol Sinterklaascadeaus, voor kindjes van allerlei leeftijden. Daar heb je vast veel inspiratie uit kunnen opdoen! We vonden het echter ook leuk om een lijstje te maken met iets meer originele kado’s voor Sinterklaas waar niet de hele klas mee aankomt, de ochtend na pakjesavond.

LEES OOK:
Sinterklaascadeaus voor een kind van 1 jaar
Sinterklaascadeaus voor een kind van 2 jaar
Sinterklaascadeaus voor een kind van 3 jaar
Sinterklaascadeaus voor een kind van 4 jaar

Sintpuzzel voor het goede doel

Sinterklaaspuzzel voor het goede doel

Maar liefst 100% van de netto opbrengst van deze vrolijke Sinterklaaspuzzel met 88 stukjes gaat naar de Prinses Máxima Centrum Foundation, het goede doel dat onderzoek doet naar kinderkanker. Als dat geen origineel Sinterklaascadeau is... Draag jij ook je steentje bij? Haal dan nu deze puzzel in huis!

Bestel de puzzel hier >>

Gepersonaliseerde cadeaus voor Sinterklaas

Als er iets is waar Sinterklaas punten mee kan scoren tijdens pakjesavond op 5 december, dan is het wel met gepersonaliseerde cadeaus. Hiermee laat hij zien dat hij (of zijn pieten...) veel moeite heeft gedaan om echt iets unieks te vinden! Door een toch al mooi cadeau te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van het kindje of een foto, wordt het nóg unieker en persoonlijker. Origineler kunnen de Sinterklaascadeaus bijna niet!

Gepersonaliseerd kinderkoffertje

Kinderkoffertje met naam

Gaat je kind weleens uit logeren? Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerd koffertje mee te nemen met zijn of haar naam erop! Dat is pas een origineel Sinterklaascadeau. Stop er een pyjama, gevuld toilettasje en een setje schone kleren in en je kindje is good to go!

Gepersonaliseerde spaarpot

Spaarpot met naam

Kinderen zijn over het algemeen dol op geld en vinden het geweldig om zelf centjes te sparen. Daarom is het leuk om ze een eigen gepersonaliseerd spaarpotje te geven als Sinterklaascadeau, waarmee ze dan gelijk rond kunnen gaan om de eerste muntjes te verzamelen!

Speelgoed met naam en foto

Speelgoed als Sinterklaascadeau is natuurlijk altijd goed, maar met een personal touch maakt de Sint écht indruk. Bij Smartphoto.nl kun je allerlei speelgoed zelf personaliseren met de naam van het kindje en/of een foto! Zo krijgt het kind een lekker praktisch en bruikbaar kado, helemaal van zichzelf, maar wel heel uniek. Een origineler Sinterklaascadeau kan bijna niet.

Zo kun je een puzzel personaliseren met een mooie foto, is er een memoryspel met eigen foto’s en een voorleesboekje met het kind in de hoofdrol. Voor de keukenprinsen en -prinsessen kun je een schort personaliseren met naam en foto! Om het resultaat van de baksels vervolgens op te eten op een gepersonaliseerd kinderbordje. Hoe leuk! Je snapt: wij zijn  fan van deze originele Sinterklaascadeaus.

Shop het gepersonaliseerde speelgoed op de site van Smartphoto >>

Merchandise van het idool van het kindje

Is je kindje groot fan van een (teken)film, YouTube-kanaal, superheld of ander soort personage, dan is het een goed idee om daar iets van cadeau te doen. Zo laat de Sint zien dat hij heel goed weet wat het kindje leuk vindt en waar hij of zij zich het allerliefst mee bezighoudt!

 

Alles van Juf Roos

Wie kent Juf Roos nu niet? Bijna elk kindje is wel fan van deze lieve juf die de hele dag zingt. Ze woont in een kleurrijke molen en neemt, samen met haar buurjongen Gijs, kinderen mee naar een fantasiewereld waar kinderliedjes tot leven komen! 

Naast cd’s, dvd’s en boekjes is er nog veel meer originele merchandise van Juf Roos verkrijgbaar waar Sinterklaas zeker weten punten mee scoort. Er is een hele Juf Roos-collectie met onder andere bouwsets, een Juf Roos-pop, memoryspel, stickers en zelfs opzetborstels voor een elektrische tandenborstel. Geweldig leuk!

Je shopt alle Juf Roos-merchandise via bol.com >>

Duurzame Sinterklaascadeaus voor kinderen

Het is verleidelijk om, zeker bij kleine schoencadeautjes, prullaria te kopen met als risico dat kinderen er na een week niet meer naar omkijken of dat het snel stuk gaat. Niet bepaald duurzaam en goed voor het milieu! Investeer daarom in duurzame Sinterklaascadeaus, zoals mooi houten speelgoed. Soms betaal je daar iets meer voor, maar er zijn ook echt wel kleinere, goedkopere duurzame kadootjes verkrijgbaar. Bovendien gaat het om kwaliteit en niet om kwantiteit: geef liever iets minder cadeaus die lang meegaan, dan heel veel goedkope rotzooi!

Shop hier het mooiste houten speelgoed >>

Een dagje uit als Sinterklaascadeau

Kinderen vinden het meestal superleuk om erop uit te gaan met het gezin of vriendjes en vriendinnetjes. Daarom is een bon voor de dierentuin, bioscoop, attractiepark, het zwembad of een museum een heel leuk en origineel Sinterklaascadeau. Een ervaring is geweldig om te krijgen; het zorgt voor de mooiste jeugdherinneringen!

Marieke van Boven

Door

16 november 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.