Poppenhuis kopen? Wij zochten de leukste (houten) poppenhuizen op!

Bekijk hier onze favoriete poppenhuizen. Unieke leerzame poppenhuizen van hout, van Duplo en playmobiel en nog meer originele poppenhuizen!

Een poppenhuis vond ik vroeger helemaal het einde. Het lijkt me voor mijn dochter Maud dan ook onwijs leuk. Zeker nu ze begint met rollenspelletjes. Ze is bijna twee jaar en vind het geweldig om met poppetjes te spelen. De leukste verhaaltjes kletst ze al. Daarom ben ik mijn zoektocht begonnen naar een poppenhuis. Maar jeeh, wat zijn er een hoop. Deze huizen zijn door mijn selectie heen gekomen. Nu alleen nog een keus maken...

Poppenhuis vanaf welke leeftijd?

Het is goed om even stil te staan vanaf welke leeftijd een poppenhuis geschikt is. Jij kent je kind het beste dus dan kun je die inschatting goed maken. Mijn dochter is bijna twee en speelt graag met poppetjes van Duplo en verzint daar verhaaltjes bij. Na een beetje research zag ik dat de meeste kindjes het tussen twee en drie jaar erg leuk gaan vinden!

Poppenhuis van duplo

Mijn oog is gevallen op dit leuke poppenhuis van Duplo. Ik had wat reviews gelezen en kleintjes schijnen het echt te gek te vinden. Ook vind ik het wel leuk dat het meer is dan alleen een poppenhuis. Je kan er ook eindeloos meer doorbouwen. Maud vindt Duplo het einde dus is dit denk ik een leuke aanvulling! Bestel het huis hier.

Houten poppenhuizen

Ik heb een zwak voor houten speelgoed. Dus ja, ook voor poppenhuizen van hout! 

Bestellen via Bol: Houten poppenhuis €105,83

Le Toy poppenhuis

Wat een schatje! Het is lekker girly! Deze is te bestellen bij bol:  Le Toy poppenhuis

 

Bestellen via Bol: Janod poppenhuis € 138,95

Kidkraft poppenhuizen

Kidkraft heeft te gek speelgoed van hout. Ook hun poppenhuis vind ik heel cute!

Bestellen via: Bol: Kidkraft €89,99

Dit prachtige kasteel is te bestellen via Bol: Kidkraft €79,99

 

Als je geen zin hebt in priegelwerk: deze is echt mega groot! Kidkraft €175,00

Leuk dat deze een beetje clean oogt! Bestellen via Bol: Kidkraft €114,42

Zelf in te richten!

Dit huisje vind ik ook leuk. Je kunt deze zelf helemaal inrichten! Leuk project om een keer in de vakantie te doen! Mijn handen jeuken om het interieur hier eens aan te pakken, haha. Ook fijn dat de prijs erg netjes is. Bestellen: Hout huisje € 32,50

Poppenhuis van Ikea

 

Het poppenhuis van Ikea vind ik ook leuk. Er komen nog wel wat kosten bij aangezien deze ook echt kaal wordt opgeleverd. Maar deze heeft wel weer leuke pimp mogelijkheden! Bestellen via Ikea: €24,95

Playmobil poppenhuis

Playmobil heeft ook een poppenhuis. De prijs is wow, maar de looks ook. Doet me denken aan een luxe vakantiehuis in Miami op het strand haha. Wie wil dat nou niet! Playmobil huis €195,99

Poppenhuis maken

Zelf een poppenhuis maken is een enorm karwei. Heb je een handige opa in de buurt, dan is dat een geweldig project. Ik heb er zelf echt geen geduld voor. Wel zou ik eerder zo'n speelhuis maken zoals hieronder. Dat is wat grover werk en kan zelfs ik ook wel. Lees hier hoe: Zelf een speelhuis maken.

Door

16 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.