10x kindervakanties in Europa | Bijzondere vakanties met kinderen

10x kindervakanties in Europa | Bijzondere vakanties met kinderen

Eindelijk tijd voor die welverdiende vakantie! Maar waar gaan jullie heen? Dit is dé top 10 kindervakanties binnen Europa!

Ontdek de 10 beste kindervakanties in Europa bij Eliza was here! Geniet samen met je kinderen van zon, zee en strand op unieke en afgelegen plekjes, ver weg van de drukte. Kies voor knusse villa's met privézwembad, nabij het strand en geniet van rust en ruimte. Laat je inspireren door de geweldige tips van Eliza was here en maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring!

Vakanties met kinderen in Europa 

Relaxt op vakantie met kinderen? Natuurlijk! Eliza was here is de perfecte reisorganisatie voor gezinsvakanties! Op hun website bekijk je in 1 klik alle vakanties geschikt voor de hele familie, ideaal! Zodra je jullie bijzondere reis bij Eliza was here boekt hoef je zelf bijna niets te regelen! Zij zorgen ervoor dat alles voor jullie geregeld is, inclusief een huurauto. Waar je precies terecht komt? Dat beslis je natuurlijk zelf! We helpen je een handje door de top 10 beste kindervakanties in Europa voor je op een rij te zetten.

 1. KRETA | Avdou Collection Suites 

De betoverende Avdou Collection Suites op het adembenemende eiland Kreta vormen de perfecte vakantiebestemming voor wie op zoek is naar ultieme ontspanning en luxueus genot. Deze prachtige accommodaties zijn als pareltjes verstopt in het idyllische dorpje Avdou. Perfect om bij te komen met het hele gezin.

kindervakantie kreta

2. ZAKYNTHOS | Grantzaos Villas 

Ontdek de charmante Grantzaos Villas in het schilderachtige Agios Sostis, Zakynthos. Deze gezellige accommodaties bieden een rustige en ontspannen omgeving, ideaal voor een onvergetelijke vakantie. Met privézwembaden en een gunstige locatie kunnen jullie zorgeloos genieten tijdens je verblijf in deze knusse villa's.

vakantie europa kinderen zakynthos

3. CORFU | MEGALITHARI VILLAS 

De Megalithari Villas op het Griekse eiland Corfu zijn gebouwd met eeuwenoude stenen uit de buurt en afgemaakt met de natuurlijke materialen van het eiland. Het ligt op een heerlijk rustige plek, op een paar kilometer afstand van bekende zandstranden. De villa's hebben allemaal een privézwembad en voor de kleintjes is er een babyzwembadje bij! Met een klein autotochtje heb je alles binnen handbereik. Ideaal voor een rustige vakantie én een vakantie vol uitstapjes.

vakantie griekenland corfu

4. SAMOS | Eleonas Votsalakia 

Welkom bij Eleonas Votsalakia, gelegen op het betoverende eiland Samos. Deze charmante accommodatie biedt een oase van rust, omringd door weelderige groene landschappen. Ontspan en geniet van de gastvrijheid van Griekenland terwijl je verfrissing vindt in het privézwembad van je villa. Verken de nabijgelegen stranden, proef heerlijke lokale gerechten en laat je betoveren door de serene sfeer van dit unieke stukje Samos.

samos eiland kindervakantie

5. KRETA | Villas Delight 

Een betoverend toevluchtsoord gelegen in het schilderachtige Sitia, op het prachtige eiland Kreta: Villas Delight. Deze charmante accommodatie biedt een idyllische ontsnapping, omgeven door weelderige natuur en adembenemende landschappen. Laat je verrassen door de rust en intimiteit van je eigen villa, waar alle benodigde faciliteiten met zorg zijn samengesteld voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Perfect voor een vakantie met de kids!

kreta europa vakantie kinderen

6. RHODOS | White Village 

Geniet van een onvergetelijke gezinsvakantie in het pittoreske White Village in Lahania, Rhodos. Deze accommodatie biedt een rustige en authentieke sfeer, perfect voor quality time met het gezin. Verken de prachtige omgeving, ontspan aan het zwembad en geniet van heerlijke lokale gerechten. Een ideale bestemming om samen herinneringen te creëren en te genieten van een zorgeloze vakantie.

vakantie met kinderen europa

7. MALLORCA | Son Calo 

Son Caló, gelegen in het charmante Petra, Mallorca is de ideale plek voor jullie volgende vakantie. Deze accommodatie biedt een ideale setting voor quality time met het gezin. Verken de prachtige stranden, geniet van het kristalheldere water en ontdek de historische bezienswaardigheden in de omgeving. Ontspan in comfortabele accommodaties en proef heerlijke lokale gerechten. 

kinderen europa vakantie

8. ANDALAUSIË | Casas las Mayoralas 

Ontdek het betoverende Casas Las Mayoralas in het pittoreske Periana, Andalusië. Deze charmante accommodatie biedt een idyllische setting voor een ontspannen gezinsvakantie. Geniet van adembenemende uitzichten op het omliggende platteland, verken schilderachtige dorpjes in de buurt en ontspan bij het zwembad. 

vakantie kinderen andalusie

9. SARDINIË | Punta Falcone  

Ervaar een onvergetelijke gezinsvakantie bij Punta Falcone, gelegen in het prachtige Santa Teresa di Gallura, Sardinië. Deze accommodatie biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en een privéstrand voor eindeloos plezier in de zon. Verken de nabijgelegen pittoreske stadjes, geniet van heerlijke lokale gerechten en ontspan in comfortabele en ruime accommodaties. Een perfecte bestemming om samen met het gezin te genieten van ontspanning, avontuur en quality time.

sardinie vakantie kinderen

10. SICILIË | Tenuta Edoné

Beleef de magische schoonheid van Tenuta Edone, gelegen in het pittoreske Graniti op het betoverende eiland Sicilië. Deze prachtige accommodatie biedt een oase van rust en sereniteit, omgeven door weelderige wijngaarden en groene olijfgaarden. Verken de nabijgelegen historische bezienswaardigheden, ontspan bij het verleidelijke zwembad en geniet van de smaakvolle lokale gerechten. Een ideale bestemming voor een ontspannen gezinsvakantie vol onvergetelijke momenten.

vakantie kinderen europa

De keuze is reuze! Welke vakantie past het beste bij jullie?

Isabel Van Der Boog

Door

18 april 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.