Reizen met kinderen: dit zijn onmisbare items

Reizen met kinderen: dit zijn onmisbare items

Reizen met kinderen vergt wat planning en organisatie. Maak het jezelf makkelijker met een paar onmisbare items voor ‘on the go’ met kids. Wij hebben tips!

Op reis gaan met kinderen kan een hele onderneming zijn. Je neemt natuurlijk veel meer spullen mee dan toen je alleen met je partner op vakantie ging. De truc is om een aantal onmisbare items voor ‘on the go’ aan te schaffen die het reizen met kinderen een stuk aangenamer maken. Wij hebben tips!

On the go met kinderen

Erop uit gaan met je kind is misschien even wat gedoe, maar geloof ons: als je het een paar keer gedaan hebt, wordt het makkelijker! Het vergt wat planning en organisatie, maar op een gegeven moment draai je er je hand niet meer voor om. Hoe eerder je ermee begint, hoe sneller je eraan went en je kindje ook! Zo wordt vliegen met je baby of een gezinsvakantie ‘appeltje-eitje’.

Maak het jezelf vooral zo makkelijk mogelijk door een aantal producten te kopen die ontzettend handig zijn bij het reizen met kinderen!

Draagzak

Te beginnen met een draagzak. Als je gaat vliegen, maar ook als je met de auto of trein ergens naartoe gaat, is een draagzak ideaal. Je kunt je baby er even snel in hangen en hebt direct je handen vrij bij hectische momenten, zoals bij het inchecken en gesleep met tassen of koffers. Ook is je kindje op die manier dichtbij je, zodat hij in een misschien vreemde, drukke omgeving toch het vertrouwde veilige gevoel van mama of papa herkent!

Stokke® MyCarrier™

Tip! Stokke heeft een hele fijne: de MyCarrier. Het is een gemakkelijk verstelbare, ergonomische* draagzak. Je kunt je baby vanaf vier weken op je buik dragen, voor een warm en geborgen gevoel. De hoofdsteun zorgt ervoor dat het nekje van je kindje voldoende ondersteund wordt, omdat ze dat op zo’n jonge leeftijd nog niet zelf kunnen. 

Zodra je kindje zelfstandig kan zitten, kun je hem ook op je rug dragen. Zo kan ie lekker om zich heen kijken. De MyCarrier is in hoogte verstelbaar en groeit dus met je kind mee. Hij zit zo comfortabel, dat je er ook langere afstanden mee kunt afleggen.

* Erkend door het Internationale Instituut voor Heup Dysplasie; als een draagzak met een gezonde ondersteuning van de heupen.

LEES OOK: Gespot! Lichte & wendbare kinderwagen Stokke Scoot 

Beschermhoes voor kinderwagen

Een kinderwagen is niet bepaald de goedkoopste aanschaf van de baby-uitzetlijst. Wil je graag je mooie kinderwagen meenemen bij het reizen met kinderen? Dan is het natuurlijk zonde als ie beschadigt in het vliegtuig. Met een handige beschermhoes weet je zeker dat ie zonder schade aankomt op je bestemming.

Stokke® PramPack™

Tip! De PramPack van Stokke is een handige beschermhoes voor je kinderwagen, mét wieltjes. Je wagen kan er helemaal compleet in. Eenmaal aangekomen op je bestemming, rol je ‘m simpel weer heel compact op zodat ie niet veel ruimte inneemt! De PramPack is geschikt voor de meeste kinderwagens én goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen.

Kinderkoffer/vliegtuigbedje op wieltjes

Wanneer je gaat reizen met kinderen en ze groot genoeg zijn voor een eigen koffertje, is het slim om er eentje te nemen met wieltjes. Zo kan je kind ‘m niet alleen zelf inpakken, maar ook over het vliegveld voorttrekken. Dat vinden ze nog hartstikke stoer ook!

JetKids™ van Stokke® BedBox®

Tip! JetKids ontwikkelt reisproducten voor kinderen en heeft de JetKids BedBox in de collectie. Een super handige, rijdende kinderkoffer voor kids tot 7 jaar. Het slimme: deze koffer kan óók gebruikt worden als bed of steun voor de beentjes tijdens het vliegen! Een ideale kinderkoffer voor op reis dus.

Foto’s Sarah: Rosella Fennis

Sarah Glasbergen

Door

17 september 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.