Reizen met kinderen | 11x onmisbare items!

Reizen met kinderen | 11x onmisbare items!

Reizen met kinderen vergt wat planning en organisatie. Maak het jezelf makkelijker met een paar onmisbare items voor ‘on the go’ met kids. Wij hebben tips!

Op reis gaan met kinderen kan een hele onderneming zijn. Je neemt natuurlijk veel meer spullen mee dan toen je alleen met je partner op vakantie ging. De truc is om een aantal onmisbare items voor ‘on the go’ aan te schaffen die het reizen met kinderen een stuk aangenamer maken.

On the go met kinderen

Erop uitgaan met je kind is misschien even wat gedoe, maar geloof ons: als je het een paar keer gedaan hebt, wordt het makkelijker! Het vergt wat planning en organisatie, maar op een gegeven moment draai je er je hand niet meer voor om. Hoe eerder je ermee begint, hoe sneller je eraan went en je kindje ook! Zo wordt vliegen met je baby of een gezinsvakantie ‘appeltje-eitje’.

Maak het jezelf vooral zo makkelijk mogelijk door een aantal producten te kopen die ontzettend handig zijn bij het reizen met kinderen!

 

1. Kinderwagen of buggy voor op reis

Een compacte, lichtgewicht buggy is een must-have voor elke reis. Hij is makkelijk mee te nemen en je kunt hem eenvoudig inklappen. Onze favoriet is de Cybex Coya. Ideaal voor onderweg!

Wat moet je precies mee als je met je baby op vakantie gaat? Dat vertellen we je hier!

2. Reiswiegje

Een vertrouwde slaapplek voor je baby is essentieel. Een inklapbaar reiswiegje zoals deze van Bol.com zorgen voor een goede nachtrust, waar je ook bent.

3. DRAAGZAK OF DRAAGDOEK VOOR OP REIS

Voor de momenten dat een buggy onhandig is, zoals op het strand of tijdens een wandeltocht, is een draagzak perfect. De Babybjorn draagzak biedt comfort voor zowel jou als je kleintje.

4. Verzorgingstas voor op vakantie

Je hebt een plek nodig voor al die luiers, flesjes en andere babyspulletjes. Een goede verzorgingstas met veel vakken, zoals deze luiertas, maakt je leven een stuk makkelijker.

5. Reisflessenwarmer voor vakantie

Als je kleintje flesvoeding krijgt, is een draagbare flessenwarmer super handig. De Baboe Reisflessenwarmer is compact en warmt de flesjes snel op.

6. Voedselopslagcontainers

Voor je kleine snackmonster zijn voedselopslagcontainers ideaal. Ga voor containers die lekvrij zijn en je makkelijk mee kunt nemen. Misschien heb je er nog wat liggen! Anders hebben de HEMA en Action heel veel goede opties! Liever snel bestellen? Wij vonden er een paar op Bol.com!

7. Entertainment voor onderweg naar vakantie

Niets is erger dan een verveeld kind tijdens een lange reis. Zorg voor wat speelgoed en boekjes. We vertellen je in dit artikel welke spelletjes onze favoriet zijn!

8. EHBO-kit voor kinderen

Voor het geval dat. Een goed gevulde EHBO-kit zoals deze kit geeft gemoedsrust.

9. Reisstoel

Een inklapbare reisstoel, zoals de Dr. Infant reisstoel, is perfect voor eetmomenten buiten de deur.

10. Snelle Snacks voor op vakantie

Houd altijd wat gezonde snacks bij de hand. Handig voor de reis zelf, maar ook voor op vakantie zelf! Je weet nooit wanneer je zonder eten komt te zitten en met een paar snacks in je tas ben je altijd voorbereid! Dit zijn onze tips:

 • Knijpfruit 
 • Fruitreepjes
 • Mini-komkommers
 • Notenmix
 • Rijstwafels
 • Gedroogd fruit
 • Yoghurtpouches
 • Havermoutkoekjes
 • Groentechips
 • Energieballen
 • Volkoren crackers
 • Babybel kaasjes
 

11. Reiskussen

Een comfortabel reiskussen voor je kleintje kan het verschil maken tijdens een lange vlucht of autorit. Dit kussen met slaapmasker is onze topkeuze. Super schattig en heel comfortabel!

 

 

Met deze onmisbare items wordt reizen met je kinderen een stuk relaxter en leuker.

Happy travels!

Sarah Glasbergen

Door

12 juli 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.