GESPOT! | BabyBjörn Harmony, de meegroeiende draagzak

GESPOT! | BabyBjörn Harmony, de meegroeiende draagzak

De wereld van de draagzakken is best een overweldigende. Welke draagzak past bij jou?

Ben jij op zoek naar een fijne draagzak voor je kindje? Het Zweedse merk BabyBjörn lanceert een nieuwe generatie draagzakken! BabyBjörn luisterde en leerde 60 jaar naar jonge gezinnen. Het resultaat is de draagzak Harmony: een meegroeiende draagzak. Wij vertellen je waarom we zo enthousiast zijn over deze must have!  

De wereld van de draagzakken is best een overweldigende. Waar moet je beginnen? Er is zoveel keuze! Naast dat het makkelijk en gezellig is om je kleine te dragen heeft het ook onwijs veel voordelen voor je baby. Het geeft een veilig gevoel, stimuleert de hechting en het is ergonomisch verantwoord. Veel ouders willen hun kindje zo lang mogelijk dragen en daar is de meegroeiende draagzak van BabyBjörn echt perfect voor!

Want laten we eerlijk zijn: er is weinig fijners dan je kleine hummeltje
lekker dichtbij je houden, toch?

ouders met baby in draagzak

Al sinds de jaren zeventig maakt BabyBjörn draagzakken zodat ouders hun kindje dicht bij zich kunnen dragen. Want laten we eerlijk zijn: er is weinig fijners dan je kleine hummeltje lekker dichtbij je houden, toch? BabyBjörn maakte in het verleden ook al veel draagzakken, maar deze nieuwe generatie draagzakken heeft wel écht een hoge wow-factor!

De Harmony: Ergonomisch en hoog draagcomfort

De Harmony is een draagzak gemaakt van zachte mesh dat goed ademt en veel draagcomfort biedt. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten ligt de nadruk bij BabyBjörn altijd op veiligheid, ergonomie én comfort. De Harmony is daarom stevig in de ondersteuning, maar voelt zacht aan en kan aangepast worden aan ieder lichaamstype. Zo kunnen beide ouders hun kindje comfortabel dragen! Bovendien kun je je kindje in de Harmony draagzak op verantwoorde manier op zowel buik als rug dragen; een echte plus!

vader met baby in draagzak

Meegroeiende draagzak

De tijd verstrijkt en je baby wordt uiteindelijk een peutertje. Het mooie aan de Harmony draagzak is dat deze met je kindje meegroeit. Je kunt de Harmony gebruiken tot je kindje ongeveer 3 jaar is. Je verstelt de draagzak gewoon naarmate je kindje groter wordt. Geen investering voor die veel te korte babytijd, maar een investering voor de eerste jaren van het leven van je kindje!

Unieke prints 

De bijzondere collectie 'landscape' is een hele leuke toevoeging aan de BabyBjörn Harmony. De collectie bestaat uit prachtige prints geïnspireerd door het Scandinavische landschap. Unieke designs ontworpen met behulp van waterverf en gescheurd papier. Wij zijn helemaal fan van deze mooie prints! 

De Draagzak Harmony is verkrijgbaar in het zilver, antraciet en marineblauw. Je shopt de Harmony vanaf €220.

Dit artikel is tot stand gekomen met BabyBjörn

Isabel Van Der Boog

Door

03 augustus 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.