Gespot: BabyBjörn harmony, de meegroeiende draagzak

Gespot: BabyBjörn harmony, de meegroeiende draagzak

De wereld van de draagzakken is best een overweldigende. Welke draagzak past bij jou?

Ben jij op zoek naar een fijne draagzak voor je kindje? Het Zweedse merk BABYBJÖRN lanceert een prachtige nieuwe draagzak: de Harmony! Ik vertel je waarom ik hier zo enthousiast over ben!

De wereld van de draagzakken is best een overweldigende. Toen ik zelf moeder werd, wist ik niet waar ik moest beginnen. Er is zoveel keuze! Wat ik wel wist, was dat ik mijn kindje zo lang mogelijk wilde dragen. En daar is de nieuwe meegroeiende draagzak van BABYBJÖRN echt perfect voor!

Want laten we eerlijk zijn: er is weinig fijners dan je kleine hummeltje
lekker dichtbij je houden, toch?

BABYBJÖRN is een Zweeds merk dat al 60 jaar lang luistert naar de wensen van jonge ouders. Al sinds de jaren zeventig maakt BABYBJÖRN draagzakken zodat ouders hun kindje dichtbij zich kunnen dragen. Want laten we eerlijk zijn: er is weinig fijners dan je kleine hummeltje lekker dichtbij je houden, toch? BABYBJÖRN maakte in het verleden ook al veel draagzakken, maar hun nieuwe draagzak heeft wel écht een hoge wow-factor!

De Harmony: Ergonomisch en hoog draagcomfort

De nieuwe draagzak van BABYBJÖRN is de Harmony. Deze draagzak is gemaakt van zachte mesh dat goed ademt en veel draagcomfort biedt. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten ligt de nadruk bij BABYBJÖRNn altijd op veiligheid, ergonomie én comfort. De Harmony is  daarom stevig in de ondersteuning, maar voelt zacht aan en kan aangepast worden aan ieder lichaamstype. Zo kunnen beide ouders hun kindje comfortabel dragen! Bovendien kan je je kindje in de Harmony draagzak op verantwoorde wijze op zowel buik als rug dragen!

Meegroeiende draagzak

De tijd verstrijkt en je baby wordt uiteindelijk een peutertje. Het mooie aan de Harmony draagzak is dat deze met je kindje meegroeit. Je kunt de Harmony gebruiken tot je kindje ongeveer 3 jaar is. Je verstelt de draagzak gewoon naarmate je kindje groter wordt. Geen investering voor die veel te korte babytijd, maar een investering voor de eerste jaren van het leven van je kindje!

De Draagzak Harmony is verkrijgbaar vanaf 7 juni 2021 en is leverbaar in het zilver, antraciet en marineblauw. Je shopt de Harmony vanaf €220.

Dit artikel is tot stand gekomen met BABYBJÖRN

Sarah Glasbergen

Door

07 juni 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

Annchen

5 maanden geleden

Net gekocht! Heerlijke draagzak!! Ik heb draagdoeken geprobeerd, maar dit is echt ene verschil. Het voelt erg veilig, niet zo warm en mijn dochtertje huilt niet meer.

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.