Gespot! Híer vind je de beste luieraanbiedingen!

Waar vind je de goedkoopste luiers? Op Luierinfo.nl worden dagelijks de beste deals verzameld, van zowel webshops als supermarkten en drogisterijen. Inslaan maar!

In de eerste vier jaar van zijn leven gebruikt een kindje gemiddeld zo’n 7.300 luiers. Say what?! Dat is een hoop! Dit betekent dat luiers een flinke kostenpost zijn. Daarom struinen veel ouders allerlei winkels en websites af, op zoek naar de goedkoopste luiers. Dat kan makkelijker: op Luierinfo.nl vind je altijd actuele info over de beste luieraanbiedingen, zowel online als in de winkels!

Luierinfo.nl is al sinds 2010 de grootste vergelijker van luieraanbiedingen. Op deze website vind je ruim 70 luiermerken en billendoekjes bij meer dan 50 winkels, zowel online als supermarkten en drogisterijen! Superhandig als je graag je luiers online bestelt, maar ook zo nu en dan een pak meegraait bij de boodschappen. A-merken, huismerken en nog onbekende(re) merken: je vindt er het complete overzicht.

Kindje met luier in wasmand

Prijs per luier

Om het makkelijk te kunnen vergelijken, laat Luierinfo je de prijs per luier zien of per 100 billendoekjes. Zo zie je in één oogopslag wat de beste deal is! Je kunt de aanbiedingen sorteren op het gewicht van je kindje, je favoriete merk of het type luier (gewone luier, luierbroekje of zwemluier). Er is ook achtergrondinformatie te vinden over de verschillende soorten luiers, billendoekjes en alle merken.

Pampers-aanbiedingen tot wel 75% korting

Pampers is het bekendste luiermerk, maar ook één van de duurste. Zoek jij de beste Pampers-aanbieding voor jouw baby dreumes of nog niet zindelijke peuter, dan moet je zeker even Luierinfo.nl in de gaten houden. Ze vinden vaak kortingen voor je tot wel 75%! Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk.

Baby met Pampers

Actuele aanbiedingen in je mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van de beste luierdeals? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je actuele aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox krijgt. Bovendien geven ze ook regelmatig maandboxen Pampers en andere luiers weg.

Sta jij op het punt om een voorraad luiers en babydoekjes in te slaan? Neem dan zeker even een kijkje op Luierinfo.nl, want je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet voor de beste aanbieding gaat! Als je slim inkoopt, kun je tot wel €500 per jaar besparen op luiers. Denk je eens in wat je allemaal met dát geld kunt doen…

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Luierinfo.nl.

Marieke van Boven

Door

18 september 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.