UV-zwemkleding voor baby’s

Wil jij je baby beschermen tegen de schadelijke UV-stralen, zonder te vechten met zonnebrand? Dan is UV-zwemkleding voor baby’s de oplossing!

UV-zwemkleding voor baby’s is dé manier om je kleine te beschermen tegen de zon als je naar het strand gaat, op vakantie bent of een middagje aan het zwembad ligt. UV-kleding beschermt zelfs in het water én je hoeft minder zonnebrandcrème te smeren. Meer dan genoeg reden om leuke UV-kleding voor je baby aan te schaffen!

Zonbescherming voor baby’s

Nu de zomer in aantocht is en daarbij de zomervakantie ook, is het zonbescherming weer een hot topic in ons leven. Of je nu naar het buitenland gaat of in Nederland geniet van zon, zee, strand en zwembad: het is belangrijk om je kind goed te beschermen tegen de zon. Ook baby’s! Daarom is UV-zwemkleding voor baby’s een must-have.

kinderen op het strand in uv zwemkleding

UV-zwemkleding voor SPF50

Natuurlijk kun je je baby van top tot teen insmeren met zonnebrand, maar dit is niet alleen een struggle met spartelende baby’s, je moet ook niet vergeten om het regelmatig opnieuw te doen. Daarom is UV-zwemkleding voor baby’s ideaal!

UV-zwemkleding biedt bescherming van SPF50, zelfs in het water. Dit is dus een veel betere bescherming dan bijvoorbeeld een wit T-shirt, dat maar een bescherming biedt van SPF15. Je hoeft dan alleen nog maar het gezichtje, het nekje en de overige lichaamsdelen die niet door de zwemkleding bedekt worden met zonnebrand in te smeren en je bent klaar!

Leuke UV-zwemkleding voor baby’s

UV-zwemkleding voor baby’s bestaat vaak uit een shirtje met zwembroekje of een compleet zwempakje met of zonder broekspijpen. Ik zet voor jou wat inspiratie voor leuke UV-zwemkleding voor baby’s op een rij!

LEES OOK: Baby en zon - zo bescherm je jouw baby

UV-zwemset

UV-zwemsets bestaan uit een broekje en een shirt met korte of lange mouwen. Dit zijn mijn favo UV-zwemsetjes:

 collage van uv zwemsets

  1. Zwemset met UPF 50
  2. Zwemset met UPF 50
  3. Zwemset met UPF 50
  4. Zwemset met UPF 50

UV-zwempakje

Een UV-zwempakje is vaak één geheel. Deze komen met lange of korte broekspijpen en mouwen, waardoor je zelf kunt beslissen hoeveel van je baby je bedekt. Ik zet wat leuke UV-zwempakjes op een rij!

 collage van uv zwempakjes

  1. Zwempakje met UPF 50
  2. Zwempakje met UPF 50
  3. Beach & Bandits UV pakje - heart shell
  4. Beach & Bandits UV pakje - sun bandit
  5. Baby zwempak met UPF 50+ blauw
  6. Baby zwempak met UPF 50+ blauw bloemen
Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.