De leukste UV-zwemkleding voor kinderen

Wil jij je kind volledig beschermen tegen de zon? Bekijk hier dan de leukste UV-zwemkleding voor kinderen!

Kinderen zijn op vakantie vaak druk bezig met spelen en zwemmen, waardoor ze weinig tijd of zin hebben om ingesmeerd te worden. Dit maakt het soms lastig om ze goed te beschermen tegen de zon. Daarom is UV-zwemkleding echt een uitvinding, want dan hoef je niet steeds het hele lijfje in te smeren. Wij verzamelden de leukste UV-zwemkleding voor kinderen!

Uv-zwemkleding

Bij UV-zwemkleding kun je aan verschillende dingen denken, zoals T-shirtjes, shirts met lange mouwen, lange broeken, korte broekjes of zelfs hele UV-pakjes. Deze UV-werende zwemkleding biedt bescherming van SPF50. Een gewoon wit T-shirt biedt maar een bescherming van SPF15, dus des te meer reden om leuke UV-zwemkleding aan te schaffen!

uv-zwemschoentjes

Om je kind helemaal te beschermen, kun je zelfs UV-zwemschoentjes kopen! Perfect voor het strand en een goede vervanger voor gewone waterschoentjes, want ze zijn niet alleen beschermend tegen de zon, maar zitten ook nog eens supercomfortabel!

BEKIJK OOK EENS: De leukste zonnehoedjes voor je kindje

Nienke Wildhagen

Door

09 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.