Enfant Thermoboots | De Musthave voor dit najaar!

Enfant Thermoboots | De Musthave voor dit najaar!

De met wol gevoerde winterlaarzen houden de voetjes van je Little Legend lekker warm tijdens de koude, regenachtige dagen. De boots zijn waterdicht, dus geen zorgen over natte sokken tijdens het springen in plassen!

Het winterseizoen staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om onze kleintjes warm en droog te houden tijdens koude en regenachtige dagen. Dat kan perfect met Enfant Thermoboots, dé musthave voor de winter! Deze met wol gevoerde winterlaarzen zijn speciaal ontworpen om de voetjes van jouw Little Legend warm en gezellig te houden, ongeacht het weer.

Warme thermoboots voor kinderen

Een van de meest opvallende kenmerken van de Enfant Thermoboots is hun vermogen om warmte te bieden tot maar liefst -30 graden Celsius. Dit maakt ze ideaal voor de herfstvakantie en zelfs voor de avonturen op de skipistes tijdens de wintersport. De voering van deze laarzen bestaat uit 90% wol en 10% polyester, waardoor ze ongeëvenaarde warmte en comfort bieden.

Waterdichte regenlaarzen voor kinderen

Maak je geen zorgen over natte sokken tijdens het spelen in de regen, want de Enfant Thermoboots zijn volledig waterdicht. Geen plas is te diep en geen regenbui te heftig voor deze geweldige laarzen.

Bovendien komen de Enfant Thermoboots in veel leuke kleuren, waaronder zwart, roze en roze met glitter. Deze laarsjes maken regenachtige dagen een stuk vrolijker! 


ENFANT THERMOBOOTS NU OOK VOOR DE ALLERKLEINSTE

Op veler verzoek heeft Enfant een nieuw model ontwikkeld: de korte versie van de Enfant thermoboots! Doordat de draai wat makkelijker te maken is, is dit lage model perfect voor de kleinste voetjes. De thermoboots vallen wat klein. Ons advies is dan ook om een maatje groter te bestellen!

 laarzen voor kinderen

LITTLE LEGENDS

Bij Little Legends kun je deze toffe laarzen kopen. Ze hebben een uniek assortiment van deze kinder regenlaarzen in verschillende leuke kleuren, zodat jouw Little Legend altijd stijlvol en warm blijft, zelfs tijdens de koudste en natste dagen. Als je vóór 16.00 uur bestelt, worden de regenlaarzen de volgende werkdag bij jou thuis bezorgd. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk hier het assortiment en kies de leukste Enfant Thermoboots uit voor jouw kleintje. Laat ze de winter trotseren in stijl en comfort met deze geweldige laarzen!

Isabel Van Der Boog

Door

24 oktober 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.