Happy Socks voor baby's en kinderen

Happy Socks voor baby's en kinderen

Wat is er nou leuker dan een feestje aan je voeten? Happy Socks voor baby's en kinderen vrolijken echt iedere outfit op! Dit zijn de allerleukste paartjes.

 Word jij ook zo blij van deze sokken? Wij zijn in ieder geval dol op Happy Socks! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor baby's en kinderen zijn Happy Socks hartstikke leuk. Wij selecteerden de tofste baby- en kindersokken van dit merk.

Personal touch met Happy Socks

Elke baby en elk kind heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid. Met Happy Socks in heel veel verschillende kleuren en printjes is er ongetwijfeld een paar vrolijke sokken dat perfect bij jouw baby of kind past. Happy Socks voor baby's en kinderen zijn perfect om een outfit die extra personal touch te geven.

meisje rent achter jongen aan

Maillots van Happy Socks

Naast leuke sokken heeft Happy Socks ook kindermaillots die een jurkje of rok extra cool en kleurrijk maken! De hiel en teen hebben een contrasterende kleur, waardoor deze lekker opvalt. Daarnaast hebben ze naast leuke kleuren ook verschillende gave prints. Een maillot van Happy Socks maakt de outfit van jouw kleine hipkip helemaal af.

Happy Socks voor baby's

Al van jongs af aan mag jouw baby shinen met zijn nieuwe hippe sokken. Daarom heeft Happy Socks zelfs voor de allerkleinsten al leuke varianten! Als je deze in de winkel ziet of tegenkomt tijdens je rondje online shoppen, kun je ze toch niet laten liggen?

collage baby happysocks

  1. Babysokken met print
  2. Sunshine babysokken in 3-pack giftbox
  3. Jungle babysokken in 3-pack giftbox

Happy Socks voor kinderen

De beste manier om een bad day op te lossen, is door een feestje te maken van je outfit. Trek je kids dus deze leuke kindersokken van Happy Socks aan naar school; gegarandeerd een succes! Die boze bui zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij hebben er alvast een paar gevonden:

collage met happy socks

  1. Hamburger sokken met hamburgerdessin in 2-pack
  2. Fruit sokken met print in 2-pack
  3. Big Dot sneakersokken in 2-pack
  4. Dog sokken met print in 2-pack
  5. Giftbox met sokken in 3-pack
  6. Pink Panther Bomb sokken met dessin
Savannah Schreuter

Door

18 december 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.