MiniMe Loves: Koffertjes voor kleintjes

MiniMe Loves: Koffertjes voor kleintjes

Koffertjes voor kleintjes zijn super schattig, hip en ook hartstikke praktisch! Wij hebben een paar hele leuke exemplaren opgezocht.

Hoe leuk is zo'n koffertje voor jouw kleine?! Ze zijn niet alleen heel leuk om naar te kijken, maar ook multifunctioneel. Ben je bijvoorbeeld 'Koos inspiratieloos' op het gebied van kraamcadeaus, dan kun je op een hele originele en leuke manier verschillende kleine cadeautjes verpakken in een van deze koffertjes. Dat is gegarandeerd een succes!

Hoewel ze het hartstikke goed doen als cadeautje hoef je ze echt niet altijd weg te geven. Ze staan net zo leuk als eyecatcher op een plank in jouw baby- of kinderkamer. Verder zijn ze ook superpraktisch om spulletjes in op te bergen voor als je kindje uit logeren gaat. Wij hebben een aantal hippe koffertjes op een rijtje gezet!

A little love company

De koffertjes van A Little Love Company zorgen sowieso voor een Wow-factor! Ze hebben allemaal een unieke print op de voor- en achterkant en ze zijn even praktisch als lovely! Dit superleuke 'roze wolk' koffertje shop je bij Bol.com voor €20,95. Andere koffertjes van dit merk, zoals de leeuw, shop je op Happilyeverafterdeco.nl.

Kids boetiek

Heb je een monochroom babykamer dan mag dit koffertje zeker niet ontbreken! Maar dit merk heeft ook genoeg koffertjes met vrolijke print in de aanbieding. Het regenboogkoffertje en vele andere vrolijke en fruity varianten shop je op Kidsboetiek.com voor €13,95. 

Sebra

Deze snoezige kofferset bestaat uit 2 koffertjes met verschillende afmetingen. Heel handig om uit logeren mee te geven met bijvoorbeeld in de ene koffer de kleertjes en de ander de speeltjes. Deze plaatjes van een koffertjes shop je samen voor €29,90 op Hyggeconcept.be.

Simply for kids

Ook deze koffertjes zijn ware pronkstukjes! Ze zijn zoooo mooi met die pastelkleurtjes en vrolijke diertjes. Het olifantje is het kleinste, de kip medium en de kat is de grootste versie. Je shopt de koffertjes op 3vosjes.nl vanaf €5,95. 

Dille & Kamille

Dille & Kamille heeft heel veel leuke koffertjes waarmee het altijd feest is! Ook weer in allerlei snoezige kleuren. Leukleukleuk! Je shopt de koffertjes al vanaf €7,95 op Dille-kamille.nl.

En dit supercute unicorn koffertje mag gewoon niet ontbreken in dit lijstje met supertoffe koffertjes, want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van unicorns? Precies! Ook deze shop je op Happilyeverafterdeco.nl voor €14,95.

Je wilt ze natuurlijk allemaal hebben, begrijpelijk! Maar als je er maar 1 mag kiezen voor welke ga jij dan? Laat het weten in een reactie!

Gabriëlle  Wuister

Door

30 juni 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.