Babykamer zwart wit - Inspiratie voor monochroom babykamers

Babykamer zwart wit - Inspiratie voor monochroom babykamers

Voor een moderne babykamer kan je goed uit de voeten met zwart-wit. Twee basiskleuren die je met alles kunt combineren.

Een babykamer in zwart wit is te gek! Wil je een moderne babykamer creëren? Begin dan eens te experimenteren met de kleuren zwart en wit. Deze twee basiskleuren zorgen ervoor dat je heel veel kanten op kan met je meubels. En na een paar jaar kan de babykamer nog steeds gebruikt worden. 

Perfecte Combinatie voor babykamer

Zwart en wit kunnen makkelijk gebruikt worden voor een babykamer. Tegenwoordig wordt wit bestempeld als de basiskleur die iedereen moet hebben en zwart kan voor elk seizoen! Met deze twee kleuren zit je dus helemaal goed. Deze kleuren zijn hip en voor zowel een jongen als meisje erg geschikt. Later als je de babykamer wilt omtoveren tot kinderkamer kun je ook meer met kleur gaan spelen. Een felroze kleur of turquoise blauw springt er mooi uit, maar ook zachte kleuren als lichtroze en goud zijn prachtig in een zwartwitte babykamer.

Inspiratie babykamer monochroom

Wij verzamelden de leukste spullen en ideëen voor een monochrome babykamer. Laat je inspireren!

 
 
 
 

 

 

 

 

De mooiste spullen shoppen voor een leuke babykamer doe je hier. Of neem eens een kijkje op ons Pinterest board over monochrome kamertjes!

 

Marianne Nykjaer

Door

26 april 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.