Alles over de Stokke Tripp Trapp-kinderstoel

Alles over de Stokke Tripp Trapp-kinderstoel

De Stokke Tripp Trapp is een iconische en klassieke kinderstoel die meegroeit met je kindje. Ik vertel je alles wat je moet weten over deze must-have!

De Stokke Tripp Trapp is zo’n item dat bij elke mom to be wel op de wensenlijst staat voor haar kindje. Deze kinderstoel staat bij zó veel gezinnen in huis! En dat is niet voor niks, want deze kinderstoel groeit mee met je kind, zodat je er járen plezier van kunt hebben. Ik vertel je alles over de iconische Tripp Trapp-kinderstoel van Stokke.

Wat is de Stokke Tripp Trapp?

De Stokke Tripp Trapp is een van de favoriete kinderstoelen van Nederland. Deze fijne kinderstoel groeit mee met je kind, waardoor je hem jaren kunt gebruiken. Door de verstelbaarheid van de zit- en voetenplank en het combineren van de accessoires kun je van baby tot zelfs volwassene gebruikmaken van deze stoel. De Tripp Trapp kan namelijk tot 110 kg aan! Dat betekent dat je kids van kleins af aan gewoon gezellig aan tafel kunnen zitten met de rest van de familie.

Welke kleuren Stokke Tripp Trapp zijn er?

De Stokke Tripp Trapp past in elk interieur. Niet alleen door zijn klassieke uitstraling, maar ook omdat hij beschikbaar is in ontzettend veel kleuren. Je hebt Tripp Trapps in natuurlijke houtkleuren, in simpel maar stijlvol zwart, wit en grijs, maar ook in mooie en vrolijke kleuren zoals warm red, soft mint, aqua blue, serene pink en moss green.

collage met stokke tripp trapp kinderstoel kleuren

 1. Stokke® Tripp Trapp® Naturel Kinderstoel
 2. Stokke® Tripp Trapp® Walnoot Kinderstoel
 3. Stokke® Tripp Trapp® Wit Kinderstoel
 4. Stokke® Tripp Trapp® Hazy Grey Kinderstoel
 5. Stokke® Tripp Trapp® Serene Pink Kinderstoel
 6. Stokke® Tripp Trapp® Moss Green Kinderstoel

Waarom kiezen voor Stokke Tripp Trapp?

Zoals ik hierboven al vertelde, groeit de Stokke Tripp Trapp mee met je kind, waardoor hij jarenlang bruikbaar is. Dit is ook het grootste voordeel van deze kinderstoel. Daarnaast past hij met zijn iconische design en leuke kleuren in elke woonkamer of keuken. De stoel is gemaakt van stevig beukenhout dat tot 110 kg kan dragen en biedt op elke leeftijd de juiste ondersteuning.

Accessoires voor de Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp heeft verschillende accessoires die je erbij kunt kopen om hem bruikbaar te maken voor jouw kindje. In combinatie met deze accessoires kun je hem gebruiken van newborn tot adult!

Newborn set

De newborn set voor de Stokke Tripp Trapp bestaat uit een kuipje dat je kunt bevestigen aan de kinderstoel. Deze is geschikt voor baby’s vanaf hun geboorte tot het moment dat ze 9 kg wegen. Je kunt het setje zo instellen dat je baby kan liggen of rechtop kan zitten. Met dit setje kan je baby er vanaf de geboorte al gezellig bij zitten!

Deze set heeft uitwasbare bekleding, een speelgoedhanger en hij is ergonomisch gevormd. Daarnaast beschikt hij over luchtcirculatie, waardoor je vochtigheid mijdt en je baby meer comfort biedt. Ben je klaar met dit kleurtje? Dan zijn er ook andere covers voor de set te vinden!

newbornset stokke tripp trapp

 1. Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ Grey
 2. Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ Coral Confetti

Babyset

De babyset voor de Stokke Tripp Trapp is een comfortabele aanvulling op de kinderstoel. Het is een klassiek zitje waar je kindje met zijn beentjes doorheen moet om zo rechtop aan tafel te kunnen zitten. Je klikt hem zo vast op de stoel, er is geen gereedschap voor nodig.

Wat maakt dit nog fijner? De babyset is gemakkelijk schoon te maken en mag zelfs in de vaatwasser. Dus de volgende keer als er een bord omgegooid wordt, hoef je niet meer zelf te boenen!

collage baby sets stokke tripp trapp

 1. Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ Zwart
 2. Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ Storm Grey
 3. Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ Wit
 4. Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ Moss Green
 5. Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ Soft Mint
 6. Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™ Warm Red

Eetblad

Maak van de Stokke Tripp Trapp een echte kinderstoel door er een eetblad aan toe te voegen. Kan je kindje net niet bij de tafel of past het gewoonweg niet, dan is dit ideaal. Hij is snel en eenvoudig te bevestigen, maar let wel op: het eetblad kan alleen gebruikt worden in combinatie met de babyset!

collage eetbladen stokke tripp trapp

 1. Stokke® Tripp Trapp® Tray Black
 2. Stokke® Tripp Trapp® Tray White
 3. Stokke® Tripp Trapp® Tray Storm grey

Kussen

Geef jouw Stokke Tripp Trapp een extra personal touch door een vrolijk kussen eraan vast te maken. Deze kussens bieden extra comfort, ondersteuning en veiligheid aan je kind als ze gebruikmaken van de Stokke Tripp Trapp-kinderstoel. De kussens komen in verschillende leuke kleuren, zijn gemakkelijk te verwisselen en wasbaar in de wasmachine.

collage kussens voor stokke tripp trapp

 1. Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen Icon Grey
 2. Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen Pink Fox
 3. Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen Blue Fox
 4. Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen Honeycomb Calm
 5. Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen Terazzo Petrol
 6. Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen Lucky Grey
Savannah Schreuter

Door

11 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.