De leukste baby-mijlpaalkaarten | Leg alle mooie momenten vast!

De leukste baby-mijlpaalkaarten | Leg alle mooie momenten vast!

Brabbelen, rollen, zitten, tandjes die doorkomen en de eerste feestdagen: allemaal super toffe mijlpalen. Met deze leuke baby mijlpaalkaarten vereeuwig je deze momenten!

Met deze leuke en verschillende baby-mijlpaalkaarten gaat er geen één mijlpaal van je baby zomaar voorbij en leg je ze voor altijd vast. Dit zijn de kaarten-sets die wij heel tof vinden. Voor welke ga jij?

 

mijlpijl kaarten

 

baby's eerste feestdagen | milestone

De eerste Moederdag, de eerste Vaderdag en de eerste kerst; momenten die je nooit meer wilt vergeten! Leg het eerste jaar feestdagen van je baby vast met deze set mijlpaal kaarten. En kijk zeker eens verder bij het merk Milestone! Ze hebben meerdere toffe sets.

 Bestel de mijlpaal kaarten hier voor €6,95! 

MIJLPAAL KAARTEN BABY | ILLUSTRATIONS BY RENÉE

Cute! Deze kaarten hebben een zwart, witte look. Op de kaarten is een extra regeltje te vinden waar je de datum van de mijlpaal kan noteren. Een toffe touch! Met deze vrolijke kaartjes leg je het eerste jaar van je baby op een prachtige manier vast. 

Bestel de mijlpaal kaarten hier voor €10,95!

Mijlpaal kaarten set baby | fyllbooks

Eerste hapjes, kruipen, maar ook de maanden en veel feestdagen zijn in deze set te vinden. Een schattig, minimalistisch design zodat elke foto er prachtig uit ziet. De illustraties geven een gezellig speels effect. Een set met alles erop en eraan. 

 Bestel de mijlpaal kaarten hier voor €10,99!

baby eerste jaar fotokaarten ABC | milestone

Alle maanden van het eerste jaar en het alfabet, hoe leuk?! Deze set heeft de mijlpalen in letters verwerkt waardoor je je eigen alfabet krijgt. De letters en cijfers zijn prachtig vormgegeven! Veel van deze mijlpalen hebben we niet in een andere set gezien wat deze set mijlpaal kaarten echt uniek maakt!

 Bestel de mijlpaal kaarten hier voor €18,95!

Isabel Van Der Boog

Door

12 januari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.