De leukste baby-mijlpaalkaarten | Leg alle mooie momenten vast!

De leukste baby-mijlpaalkaarten | Leg alle mooie momenten vast!

Je kindje groeit en dit merk je bij heel veel dingen. Brabbelen, rollen, zitten, tandjes die doorkomen en de eerste feestdagen: allemaal super toffe mijlpalen. Met deze leuke baby mijlpaalkaarten vereeuwig je deze momenten!

Met deze leuke en verschillende baby-mijlpaalkaarten gaat er geen één mijlpaal van je baby zomaar voorbij en leg je ze voor altijd vast. Dit zijn de mijlpaalkaarten-setjes die wij heel tof vinden. Lekker kleurrijk of monochroom, stoer en humoristisch!

Mijlpaalkaarten van Cotton Bird

Cotton Bird staat bekend om de prachtige collecties trouw- en geboortekaartjes. Het toffe is dat ze net zo'n mooie collectie aan mijlpaalkaarten voor je baby hebben, in allerlei verschillende stijlen! Superleuk om zelf te kopen of iemand cadeau te doen. Elk setje bevat 15 kaarten.
(te koop via CottonBird.nl voor €19,50)

SHOP MET 25% KORTING!

Gebruik de code MINIME25 voor de geboortecollectie (en dus ook de mijlpaalkaarten) van Cotton Bird en ontvang 25% korting!

Huisje no.56 Mijlpaalkaarten

Deze monochrome zwart/wit-kaarten van Huisje no. 56 tellen 25 verticale kaarten. Naast de groei per week en maand zijn er ook kaarten zoals het omrollen, zitten, eerste stapjes en papa/mama zeggen. We vinden het rustige monochroom design erg mooi!
(te koop voor €9,95)

NOno cards baby Mijlpaalkaarten

Met deze kaarten van NoNo Cards leg je de momenten van je baby vast met een flinke dosis humor. Voor het eerst in bad gepoept? Daar is een kaart voor! Dit leuke setje heeft zowel verticale als horizontale kaarten en is vormgegeven met verschillende prints, teksten en kleuren. Dankzij de humor op 30 kaartjes zijn alle momenten daarom nog leuker en origineler.
(te koop bij bol.com voor €19,99)

Milestone baby cards

Deze kleurrijke kaarten zijn van Milestone Cards en ook leuk om je mini op de foto te zetten. Dit setje heeft 30 verticale kaarten met leuke teksten om de eerste momenten van je baby vast te leggen voor altijd. Zo zijn er momenten voor het eerst; zitten, lachen, doorslapen, mama zeggen en de eerste verjaardag. Leuk en lekker kleurrijk!
(te koop bij bol.com voor € 16,95)

Bonjour baby-mijlpaalkaarten

Deze Bonjour Baby-kaarten hebben een frisse, rustige uitstraling. Hierdoor komt de boodschap zeker over op de foto! Het zijn maar liefst 40 verticale kaarten, lekker veel mijlpalen dus! Zo is er ook een kaart met 'dit is jouw favo knuffel' en 'jeeeeeetje deze kleertjes zijn nu al te klein'.
(te koop bij invulboekjes.nl voor € 14,95)

Box of Memories-mijlpaalkaarten

Op deze toffe zwart-witte mijlpaalkaarten met sierlijke letters en leuke tekeningetjes kun je de datum invullen en eventueel op de achterkant nog notities maken over de bepaalde gebeurtenis. Hoe leuk! In een setje zitten 34 kaarten voor de meest belangrijke mijlpalen in het leven van je baby.
(te koop bij boxofmemories.nl voor €16,95)

Redactie MiniMe.nl

Door

22 januari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.