Kraamcadeaus met naam | 10x leuke ideeën!

Kraamcadeaus met naam | 10x leuke ideeën!

Hoera, je vriendin, zus, collega of kennis is bevallen! Zoek je een origineel kraamcadeautje? Kijk dan eens naar deze leuke hebbedingen mét de naam van het kindje.

Het is soms best lastig om met een origineel kraamcadeautje op de proppen te komen. Tutteldoekjes en knuffels heeft je vriendin, (schoon)zus of collega vast al genoeg! Ook de badcapes stapelen zich ongetwijfeld op in baby’s kast. Wij speurden het internet af naar leuke shops die toffe (vaak handgemaakte) speeltjes en decoratie-items aanbieden mét de naam van de pasgeboren baby. Dit zijn de leukste originele kraamcadeaus met naam!

Naamcadeautjes vallen altijd in de smaak bij iemand die net een baby heeft gekregen. Het is origineel en uniek, speciaal voor het kersverse kindje gemaakt!

Ben je zelf zwanger of net bevallen en vind je deze kraamcadeautjes met naam ook leuk? Dan kun je ze natuurlijk ook gewoon lekker zelf bestellen. Tijdens de zwangerschap hebben de meeste dames enorm last van nesteldrang en is er bijna niets leuker dan het inrichten van de babykamer. Deze coole persoonlijke kraamcadeaus zijn een superleuke aanwinst en geven de kamer een persoonlijke touch

1. Sterrenhemelposter 

Dit prachtige cadeau bevat niet alleen de naam van het kindje, maar is nog veel persoonlijker! Deze originele sterrenhemelposter staat perfect in de babykamer en is een heel bijzonder cadeau. Bij Place the Moment kun je zelf een geboorteposter ontwerpen die aan de hand van de geboortedatum, plaats en tijd de exacte stand van de sterren tijdens de geboorte laat zien. Dat is pas een speciaal en uniek kraamcadeau! Je kunt zelf een tekst, bijvoorbeeld de naam van de baby, toevoegen. Vervolgens kies je de kleur die het beste past bij de babykamer. En de sterren zijn voor altijd vereeuwigd op een premium poster met prachtige details.

place the moment

2. Herinneringskist met naam

Een herinneringskist of memorybox is een superleuk cadeau om te geven wanneer er een kindje is geboren. Met een herinneringskist kunnen de kersverse ouders alle herinneringen aan hun baby bewaren voor later! Om er een persoonlijke touch aan te geven, kun je zo'n houten herinneringskist laten personaliseren met de naam van de baby! Er zijn veel verschillende designs mogelijk, dus je kunt er eentje kiezen die helemaal bij de babykamer of de stijl van de mama past.

koop memorybox

Op zoek naar welke dingen je allemaal in een memorybox kunt bewaren? Lees het hier!

 

3. Houten spaarpotje met naam

Veel ouders zullen het voornemen hebben om vanaf de geboorte voor hun kindje te gaan sparen. Daarom is een spaarpotje een heel leuk idee! Laat 'm personaliseren met de naam van de baby en doe er alvast een eerste bijdrage in. Dat zal in de smaak vallen! 

KOOP spaarpotje

 

4. Voorleesboek met naam

In een voorleesboek met naam speelt het kindje de hoofdrol in hun eigen verhaal. Heel erg leuk om voor te lezen, maar ook om later te bewaren. Een boekje met je eigen naam doe je natuurlijk niet zomaar weg. Een cadeau voor het leven dus! En heel erg uniek en origineel.

KOOP boek met naam

baby leest boek voor

5. houten blokkenset met naam

Een cadeautje wat de pasgeboren baby uiteindelijk zelf veel gaat gebruiken is een blokkenset! Zelfs die kunnen tegenwoordig gepersonaliseerd worden, hoe leuk is dat? Er zijn verschillende thema's die je kunt kiezen en naast de naam kun je ook de details uit het geboortekaartje zoals het geboortegewicht op de blokken kwijt. Daardoor staat deze unieke set ook ontzettend leuk op de babykamer! 

KOOP blokkenset

6. Groeimeter met naam

Een heel mooi accessoire voor de babykamer is een groeimeter! Zodra het kindje zelf kan staan, is het als ouders heel leuk om bij te houden hoe hard je kindje groeit. Wij vonden groeimeters in verschillende designs die je kunt laten personaliseren met de naam van het kindje. Een origineel kraamcadeau dat ouders vast en zeker graag krijgen!

KOOP groeimeter

7. Milestonecards 

Mijlpalenkaarten kunnen de ouders gebruiken om het eerste jaar van hun baby vast te leggen. Hoe leuk om hier met dit cadeau aan bij te dragen! Milestonecards bestaan ook met de naam van de baby waardoor je er een super persoonlijke twist aan geeft. 

KOOP milestonecards

Meer weten over milestonecards? We verzamelden alle informatie in dit artikel!

8. Naambordjes 

Een cadeau waar je zelf niet was opgekomen? Een nieuw familielid vraagt om een nieuw naambordje naast de deur! Een naambordje is een heel origineel en komt natuurlijk super goed van pas! Wat past het meest bij ze? Stijlvol zwart of speels transparant? Ook kun je de voorkeur geven aan een rond naambordje of een vierkant huisnummerbordje. Kies uit onze ruime collectie en geef een uniek naambordje voor bij de voordeur. Ben je niet helemaal zeker van wat ze mooi zouden vinden? Geef een tegoedbon voor dit cadeau zodat ze dit zelf kunnen uitkiezen! 

KOOP naambordjes

9. Invulboek

Niet op elk babyboek staat de daadwerkelijke naam van de baby, maar ín dit cadeau natuurlijk wel! Een nieuwe baby is een spannend avontuur om nooit te vergeten. Van zwangerschapsherinneringen tot de eerste stapjes en driftbuien, alles moet worden vastgelegd! Dit cadeau helpt dat een handje!

KOOP invulboek

10. speenkoord met naam

Een speenkoord is een praktisch en daardoor erg geliefd cadeautje! Met een naam erop maak je dit cadeautje ook nog eens ontzettend leuk. Kies de kleur, lettertype en icoontje en stel de leren speenkoord met naam gemakkelijk samen! 

KOOP speenkoord

Naast deze, al zeggen we zelf, te gekke cadeautjes! Kun je altijd gaan voor een gepersonaliseerd knuffeltje, doekje of badjasje. Want laten we eerlijk zijn! Dat is ook ontzettend schattig. We wensen je in ieder geval heel veel succes met de zoektocht naar het perfecte kraamcadeau!

Isabel Van Der Boog

Door

25 april 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.