Kraamcadeau versturen: een lijstje met leuke ideeën!

Kraamcadeau versturen: een lijstje met leuke ideeën!

Wil jij de kersverse ouders en hun newborn verrassen vanuit huis? Wat dacht je van het opsturen van een kraamcadeau! Wij delen een paar leuke ideeën.

Ben jij niet in de gelegenheid om op kraamvisite te gaan, maar wil je de new parents wel graag verrassen met iets leuks? Dan kun je een kraamcadeau ook heel makkelijk versturen! Op deze manier ben je er toch nog een klein beetje bij. Er zijn verschillende manieren om een kraamcadeau te versturen, van mooie boxen tot zelf samengestelde persoonlijke cadeaus. Ik zocht voor jou een paar leuke opties uit!

Kraamcadeau online bestellen

Allereerst is het natuurlijk mogelijk om gewoon online een mooi kraamcadeau te bestellen en deze te laten verzenden naar het adres van de kersverse ouders en baby. Je kunt altijd voor een lief knuffeltje gaan of voor schattige babykleertjes. Een ander leuk kraamcadeau om op te sturen is bijvoorbeeld een hip invulboekje of leuke mijlpaalkaartjes. Kijk of er de mogelijkheid is om deze mooi in te laten pakken en/of een berichtje erbij te doen en vul dan bij de adresgegevens die van de new parents in. Alles gewoon zo vanuit je luie stoel!

Meer inspiratie nodig? Check dan ook vooral ons artikel met originele kraamcadeaus!

Collage met verstuurbare kraamcadeaus

  1. Creations of Happiness – Opgroeiboek I grow up!
  2. Invulboek Mijn eerste jaar
  3. Milestone Baby’s eerste foodie momenten
  4. Milestone Baby eerste jaar fotokaarten ABC
  5. Swaddle doek XL - Bosdieren
  6. Happy Horse Konijn Richie No.2 Ivoor Wit

TIP! Via ilovespeelgoed.nl kun je superleuke babycadeaus kopen. Zij pakken het gratis mooi in en je kunt een berichtje bij je bestelling schrijven dat zij dan op een kaartje zetten!

Kraamcadeau zelf opsturen

Daarnaast kun je in je lievelings(kinder)winkel een mooi kraamcadeau kopen of een mooi pakketje samenstellen met items uit verschillende shops. Een lief truitje, mooi prentenboek, fijn verzorgingsproduct of bijvoorbeeld een cadeaubon voor een massage voor de new mom? Dit kun je dan thuis leuk inpakken, met een lieve boodschap en een kaartje erbij, en zelf opsturen naar de nieuwe ouders. Zo support je ook nog eens je locals!

Zelfgemaakt kraamcadeau opsturen

Ben jij lekker creatief aan de slag gegaan met het maken van een kraamcadeau? Dan kun je deze natuurlijk ook opsturen. Via PostNL kun je nu heel gemakkelijk via je telefoon een postzegel kopen en je pakket versturen. Persoonlijker dan een zelfgemaakt kraamcadeau kun je het bijna niet maken, en dan ook nog eens als extra verrassing dat hij met de post komt! 

Bij een zelfgemaakt kraamcadeau kun je denken aan: 

  • een 10-dagen mand
  • een herinneringsdoos
  • leuke cadeaubonnen 
  • een gebreid of gehaakt mutsje of knuffeltje

Kraamcadeau met kaartje

Bij Greetz is er de leuke mogelijkheid om kraamcadeaus en pakketjes te versturen! Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt door aan bepaalde kado’s een naam of foto toe te voegen. Doe er nog een kaartje bij en voilà, je gepersonaliseerde kraamcadeau wordt zo verstuurd naar de ontvanger!

Collage met Greetz kraamcadeaus

  1. Milestone Baby Photo Cards | Eerste Verjaardag
  2. Happy Horse kikker tutteldoek groen
  3. Kraampakket neutraal - L
  4. BAMBAM badjas
  5. Gepersonaliseerde spaarpot met naam
  6. BAMBAM sokjes Dancing Feet wit

Kraamcadeau-pakket opsturen

Wil je het groter aanpakken en een cadeaupakket opsturen als kraamcadeau? Dan zijn ook daar genoeg mogelijkheden voor. Veel cadeaupakketjes hebben een bepaald thema, zoals verzorging, badderen of slapen. Vrolijke pakketjes vol met fijne producten maken iedere nieuwe ouder en baby blij. Bij sommige websites kun je zelfs cadeausets zelf samenstellen, daarna is het een kwestie van versturen!

Collage met kraamcadeaupakketten

  1. Zoedt Kraamcadeau pakket ‘Welkom kleine uk’ – Groot
  2. Hello Baby – Cadeaubox Plons
  3. Zwitsal Geschenkset Naturals Reiskoffertje
  4. Neutral Cadeauverpakking met Jollein Nijlpaard

Kraamcadeau versturen

Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden om een kraamcadeau op te sturen. Er is altijd wel een leuke manier om ouders met een newborn op afstand te verrassen. Hieronder nogmaals even op een rij wat je allemaal als kraamcadeau kunt versturen:

Heb jij nog goede ideeën en inspiratie om een kraamcadeau te versturen? Laat het weten in een reactie!

Savannah Schreuter

Door

30 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.