Cadeau zwangere vriendin | Wat koop je voor een vriendin die in verwachting is?

Cadeau zwangere vriendin | Wat koop je voor een vriendin die in verwachting is?

Is een vriendin van jou in verwachting? Onze tips voor het leukste cadeau voor zwangere vriendin!

Is een goede vriendin van jou in verwachting van een kindje? Haar baby zal het niet aan cadeautjes ontbreken na de geboorte, dus extra leuk om ook iets te kopen voor de mama zelf. Tijd om op zoek te gaan naar een leuk cadeau voor haar. Maar wat zijn nu eigenlijk de leukste cadeautjes voor een zwangere vrouw? Wij vertellen het je!

Cadeau zwanger vriendin armband

  • Een mooi boek. Klinkt misschien afgezaagd, maar tijdens je zwangerschapsverlof heb je – zolang de baby er nog niet is – heel veel tijd om als zwangere vrouw lekker te Netflixen én boeken te lezen. Heerlijk als er dan een vers, nieuw boek op je ligt te wachten! Mooie tips? Mama’en van Nina Pierson en Mom you got this! Van Rachel Siwaletti.
  • Een zwangerschapsshoot. Zit het kindje nog heel even in de buik van je vriendin? Geef haar een zwangerschapsshoot cadeau! Een mooiere herinnering aan deze bijzondere tijd bestaat er niet. Kies een fotograaf uit waar jij zelf ook enthousiast over bent en doe alsof je je vriendin een dagje mee uit neemt. Wat zal ze verrast zijn!

cadeau zwangere vriendin fotoshoot

  • Een verwenpakketje. Stel een heerlijk verwenpakketje samen voor je zwangere vriendin. Je kunt bijvoorbeeld bodylotion voor op de zwangere buik, een lekkere bath bomb en een mooie kaars in het pakketje stoppen voor een ultiem avondje me-time (nu het nog kan!).
  • Een geef-het-door-cadeau. Cadeautjes krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar een cadeau met emotionele waarde is extra bijzonder om te krijgen. Heb jij zelf al kinderen en heb je kleertjes die jouw kinderen hebben gedragen of mooie hydrofieldoeken die jij zelf hebt gekocht toen je zwanger was? Geef ze door! Het idee dat jouw kinderen gebruik hebben gemaakt van deze spulletjes en dat ze nu naar de baby van je vriendin gaan, is zó bijzonder.

knuffel cadeau zwangere vriendin

  • Een abonnement op een tijdschrift. Tijdschriften zijn lekker wanneer de baby er nog niet is, maar ook als de baby er wél is. Tijd voor een heel boek heb je misschien niet zo snel met een newborn, maar een tijdschrift kan je even snel doorbladeren. Het is bovendien elke keer weer een cadeautje als het blad op de deurmat valt. Een abonnement op een tijdschrift is een cadeau waar de mom to be nog lang plezier van heeft! Deze abonnementen stoppen ook automatisch.
  • Een zwangerschapsmassage. Verwen je zwangere vriendin met een heerlijke zwangerschapsmassage. Een zwangerschapsmassage is een heerlijke manier om nog even helemaal tot rust te komen voor de chaos van het leven met een baby aanbreekt. Een beter cadeau kan je bijna niet geven!
  • Praktische hulp. Oké, misschien een beetje een “saai” cadeau om te geven, maar ik kan je vertellen dat het één van de beste cadeaus is om te krijgen. Geef je vriendin een aantal bonnen cadeau die ze kan inzetten na haar bevalling. Bonnen waarop staat dat jij een middagje het huis komt schoonmaken, dat je de was op komt vouwen of dat je een maaltijd kookt. Je vriendin kan die bonnen inzetten wanneer ze wil en wanneer dat nodig is. She’ll thank you later!

cadeau zwangere vriendin

  • Mooie bloemen. Zwangerschapsverlof staat bijna gelijk aan ultiem cocoonen in huis. Het is dus super fijn als je huis lekker op orde is en het een fijne plek is om tot rust te komen. Geef je vriendin een mooie bos bloemen cadeau. Zo ziet het huis er helemaal vrolijk en gezellig uit terwijl ze geniet van haar verlof. Denk ook eens aan droogbloemen! Deze blijven super lang mooi, ideaal voor het drukke momlife!
  • Een echt mooi, groot cadeau. Tijdens je zwangerschap en zeker in de kraamperiode krijg je als zwangere vrouw genoeg “kleine” cadeautjes, zoals speentjes, rompertjes, kleertjes, boekjes en knuffeltjes. Daarom is het leuk om haar iets groters te geven. En wil je dat niet alleen doen? Dan kan je een groepje mensen inschakelen die samen zo’n groot cadeau willen geven. Denk aan een mooie draagdoek of een nachtje weg voor je vriendin en haar partner.
  • Eten en drinken. Denk je eens in: je hebt verlof en dan krijg je een heerlijk verwenpakket vol lekker eten cadeau. Heerlijk toch? Stel voor je zwangere vriendin een lekker pakketje samen met een reep chocola in haar favoriete smaak, een lekkere verse thee, een pak koekjes of bijvoorbeeld een zelfgebakken taartje.

Cadeau zwangere vriendin

Wat vind jij een leuk cadeau voor een zwangere vriendin? Laat het ons weten!

Celeste Mostert

Door

01 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.