De leukste babyshower-uitnodigingen

De leukste babyshower-uitnodigingen

Is er in jouw omgeving een baby onderweg en ben je van plan om een babyshower te organiseren? Daar horen natuurlijk te leuke babyshower-uitnodigingen bij!

Met een leuke babyshower-uitnodiging zorg je ervoor dat de gasten al helemaal in de stemming komen voor het feestje dat jij organiseert voor de mama to be. Je kunt uitnodigingen voor een babyshower gewoon kopen, online ontwerpen of natuurlijk helemaal zelf creatief aan de gang gaan. Ik zet leuke tips en inspiratie voor babyshower-uitnodigingen op een rij!

Een babyshower is iets waar veel zwangere dames naar uitkijken. Lekker verwend worden, een (mid)dag die helemaal om hen draait. Het is gewoon ontzettend leuk en fijn als er moeite voor je gedaan wordt om de komst van jouw baby te vieren. Maar wat komt er nou allemaal kijken bij het organiseren van een babyshower? Eén ding strepen we vandaag af en dat is het regelen van de babyshower uitnodigingen!

LEES OOK: 10x Leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Zelf babyshower-uitnodigingen maken

Wil je voor de babyshower zelf uitnodigingen maken? Dat kan! Bepaal eerst of je ze digitaal maakt of zelf aan de knutsel gaat. Haal je handwriting skills uit de kast en ga aan de slag. Bedenk een mooi ontwerp of leuker nog maak voor iedereen een aparte, eigen uitnodiging (als je daar tijd voor hebt…). Persoonlijker dan dit kun je het bijna niet maken!

Heb jij goede Photoshop-skills of kun je wel uit de voeten met Canva? Dan kun je de babyshower-uitnodigingen zelf digitaal ontwerpen en deze (laten) printen.

vrouw maakt babyshower uitnodigingen op laptop

Online maken en bestellen

Je kunt ook voor de wat gemakkelijkere weg gaan en de babyshower-uitnodigingen online maken. Dit gaat dan vaak via een bestaande template die je helemaal kunt aanpassen. Op sites zoals Greetz, Etsy en HEMA kun je deze dan een eigen personal touch geven. Daarna is het een kwestie van afmaken, naar je eigen adres laten verzenden en vervolgens versturen naar de gasten!

Natuurlijk kun je ook voor groots gaan en bij speciale websites zoals Kaartje2go compleet gepersonaliseerde kaarten laten maken!

BABYSHOWER-UITNODIGINGEN UITPRINTEN

Dan heb je nog de mogelijkheid om voor een bestaand ontwerp te gaan, deze thuis uit te printen en op te sturen. Wij vinden veel babyshowerkaartjes van Etsy ontzettend leuk om te gebruiken. Kies dan voor wat mooier en dikker papier om ze op te printen, even schrijven en voilà: ze kunnen zo op de post.

TIP! Bij de templates van Etsy zitten vaak ontzettend veel extra’s zoals naamkaartjes, kadotags, decoratie en meer!

ONZE FAVORIETE BABYSHOWER-UITNODIGINGEN

Na wat te hebben rondgesnuffeld, hebben wij onze keuzes voor de leukste babyshower-uitnodigingen verzameld!

Babyshower kaartje met olifantje

Bestel ze hier >>> 

Babyshower kaartje met maan

Bestel deze hier >>> 

Blauw babyshower kaartje

Koop ze hier >>> 

Babyshower kaartje met roze en cactussen

Vind deze hier >>> 

Savannah Schreuter

Door

03 februari 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.