Leuke grote(re) babyshowercadeaus voor aanstaande mama's

Leuke grote(re) babyshowercadeaus voor aanstaande mama's

Bijna elke aanstaande moeder wordt tegenwoordig wel verrast met een babyshower. En daar horen cadeaus bij!

Op een babyshower ben je al gauw met een vrouw of tien. Natuurlijk kan iedereen zelf iets kleins meenemen, maar juist omdat je toch al met elkaar in het complot zit, kunnen jullie ook je krachten (en geld) bundelen en samen een groot cadeau geven. Wij geven tips!

Baby's zijn best duur en hebben een hoop spullen nodig! Dit zijn echt leuke (en handige) cadeaus waar de aanstaande moeder zeker weten blij mee is.

Grote babyshowercadeaus

Luiertas

Elke moeder heeft een handige en overzichtelijke tas nodig voor uitstapjes die volgepropt kan worden met flesjes, billendoekjes, luiers, een schoon setje kleding and so on. Natuurlijk hoeft het niet een traditionele luiertas te zijn: een mooie Cowboysbag, Michael Kors of Fred de la Bretoniere kan natuurlijk ook gewoon.

Babynestje

Een babynestje is dé must-have voor newborns. Een babynestje leg je bijvoorbeeld in het ledikantje, in de box, bij jou op bed, op de grond: waar je je kindje dan ook wil laten slapen of rusten. Het zorgt ervoor dat je kleine baby'tje niet zo verloren ligt en voelt daarom heel knus en veilig.

Boxkleed

Bijvoorbeeld zo'n fijne van Koeka of Snoozebaby. Staan door hun rustige uitstraling mooi in de box en zijn gemaakt van de meest zachte stofjes. Daar wordt de baby (en dus mama ook!) vast heel blij van.

Voetenzak voor Maxi-Cosi

Dit is een ideaal cadeau voor herfst en winterbaby's! Een voetenzak gevoerd met warme, zachte teddystof voor in de Maxi-Cosi of kinderwagen.

Koeka, Baby's Only, Elodie Details en Petit Juul hebben hele fijne en mooie voetenzakken!

XXL knuffelkussen

Ahh, hoe cute zijn deze mega Cinnie XXL konijnenkussens? Kleine baby'tjes leg je er lekker knus tegenaan. En hoe ouder ze worden, hoe interessanter zo'n groot kussen wordt om mee te spelen! 

Mobiel voor boven de box

Een mooi muziekmobiel voor boven de box of in de babykamer, bijvoorbeeld van de mooie merken Jollein, Done by Deer of Liewood.

Doomoo-babyzitzak

Een Doomoo-zitzak kan al vanaf de eerste dagen na de geboorte gebruikt worden. Deze wipstoel is gevuld met korrels, waardoor hij zich aanpast naar het gewicht en de houding van het kindje. Heel ergonomisch verantwoord en comfortabel voor de baby... en handig voor mama om even de handen vrij te hebben!

XL Nijntje-lamp

Deze Nijntje-lamp van Mr. Maria is zo zo zo mooi voor in de babykamer, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Daarom is het een ideaal cadeau om samen te geven!

Hangmat voor in de box

Er bestaan fijne (en veilige) hangmatjes van het toffe merk Hangloose die je in de box kunt hangen en waar de baby heerlijk in kan 'chillen'. Hier word je zelf toch ook gelijk relaxt van?

Stomer & blender voor babyhapjes

Een praktisch cadeau, maar hé, dit is wel iets wat moeders willen hebben! Een stomer/blender waarmee straks in een handomdraai lekkere en gezonde groentehapjes gemaakt kunnen worden. Ook leuk om er een babykookboek bij te geven, zoals Easy Peasy of het kidsproof kookboek van ChicksloveFood.

Mand vol prentenboeken

Van prentenboekjes en voorleesboeken kun je er nooit genoeg hebben. Daarom kun je ook aan elke babyshowergast vragen een prentenboek of flapjesboek mee te nemen die jullie in één mand verzamelen. Wel even goed coördineren zodat er geen dubbele boekjes gegeven worden. En ook leuk: iedereen kan voorin het boekje nog een lief woord schrijven.

Heb jij nog meer leuke aanvullingen? Let us know! 

Rosanne Buitendijk

Door

31 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.